15 híresség, akivel mindenki utál együtt dolgozni

  • 1 év ago
  • 197752 Views
  • 20 16
15 híresség, akivel mindenki utál együtt dolgozni

Kollégáik, stábtagok és a személyzet vallomásai alapján az alábbi listán szereplő hírességekkel valóságos rémálom együtt dolgozni. Van, aki hisztis, van, aki túlzottan követelőző, ám olyan is van, aki egyszerűen csak túl komolyan veszi önmagát és a munkáját.

5. Gene Hackman

Gene Hackman

A Tenenbaum, a háziátok forgatásán a színészlegenda az idegösszeomlás szélére sodorta Wes Anderson rendezőt a folyamatos kritizáló megjegyzéseivel.

6. Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

A színésznő állítólag rendkívül rideg és elutasító mindenkivel, akiben vetélytársat lát. Épp ezért gyakran igen fagyos és kellemetlen légkör uralkodik körülötte. A Vasember 2 egyik stábtagjának beszámolója szerint Gwyneth egyszerűen nem volt hajlandó szóba állni Scarlett Johanssonnal a forgatás teljes időtartama alatt.

7. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Végeérhetetlenül hosszú kívánságlistával érkezik minden egyes forgatásra vagy fellépésre, és ha valami nem teljesül a listáról, hisztérikus rohamokat kap. Ezt valahogy pont el is tudjuk róla képzelni.

8. Madonna

Madonna

Bármit is csinál, nagyon konkrét elképzelései vannak róla és nem igazán hajlandó kompromisszumos megoldásokra. Ez sajnos gyakran ment azoknak a filmeknek a rovására, amikben szerepe volt.

1 2 3 4