14 csodaszép romantikus történet, ami bárcsak igaz lenne

  • 1 év ago
  • 18193 Views
  • 3 2
14 csodaszép romantikus történet, ami bárcsak igaz lenne

A szerelem egy kimeríthetetlen és örök téma a filmrendezőknek. Nagyon különböző és nehéz helyzetekben mutatnak be tökéletes kapcsolatokat. Amikor ilyen filmeket nézünk, mély lélegzetet akarunk venni és ezt mondani: „Bárcsak igaz lenne!”

12) Szeress, ha mersz (2003)

Szeress, ha mersz (2003)

A felnőttek nem játszanak gyerekjátékokat, de a Szeress, ha mersz című film szereplői nem tudták ezt megtenni. Nehéz elképzelni egy ilyen őrült kapcsolatot a való életben. Az egyetlen dolog, amit jobban szeretnek egymásnál, hogy őrült dolgokat csinálnak. Megkérdezheted valakitől, akit szeretsz: „Mi van, ha nem találkozunk 10 évig?” Meg tudná tartani az ígéreted?

13) Egy nap (2011)

Egy nap (2011)

Egy végzős partin találkoztak, nem volt kapcsolatuk és barátok voltak 20 évig. Emma okos, érdekes és mindig kész, hogy segítsen másoknak. Dexter jóképű és felelőtlen és mindig szüksége van segítségre. Mesélt minden lányról, akivel randizott és Emma még így is támogatta, hogy fájtak neki ezek a dolgok. Mindig alternatív utakat keresnek és nem merik egymásnak megmondani a valódi érzéseiket. A való életben gyakran úgy tűnik, hogy a boldogság mulandó és nem tarthat sokáig, szóval talán jobb, ha nem mutatják ki az érzéseiket. Nagyon szomorú, hogy sok olyan ember van, akik nem határozottak, mint az Egy Nap karakterei.

14) Egy makulátlan elme örök ragyogása (2004)

Egy makulátlan elme örök ragyogása (2004)

Nem szakítasz egyszerűen egy olyan személlyel, aki nagyon fontos volt számodra. Még mindig emlékei lesznek a személyről: különleges szavak, dalok és dolgok, amelyek csak a megfelelő körülmények között érdemesek. Joel hibát követett el, hogy kitörölje az összes emlékét az exéről. Kevés idő elteltével rájön, mennyire szereti ezt az excentrikus lányt, ezért mindent megpróbál megőrizni az emlékezetében. Ha lenne rá esélyed, hogy kitöröljed az emlékeid, megtennéd? Talán egy olyan pillanatban, amikor nagyon érzelmes vagy, de később biztosan megbánnád.

Így néznek ki a Desperado sztárjai napjainkban!

(Forrás: Brightside)

//Noncsi//

1 2 3 4