10 híresség, akik nyíltan ellene mennek az abortusznak

  • 1 év ago
  • 6915 Views
  • 1 0
10 híresség, akik nyíltan ellene mennek az abortusznak

Amerikában nagy divat a hírességek között, hogy a legnagyobb abortusz mellett kiálló szervezetet, a Planned Parenthood-ot támogassák, hogy ezzel is a reflektorfénybe kerülhessenek. Lehet ezt támogatni, vagy ellene menni, de ami a tény, hogy az Egyesült Államokban 50 millió abortuszt végeztek 1973 óta, a második világháborúban összesen ugyanennyi ember vesztette életét és ez egy-ötöde a lakosságnak. Sok esetben azért, mert a szülők ‘figyelmetlenek’ voltak…

5) Benjamin Watson – amerikai futballista

Benjamin Watson - amerikai futballista

Benjamin Watson még mindig produktív: a tight end elmondhatja magáról, hogy 38+ évesen is legalább 300 elkapott yardot szerzett, amire rajta kívül csak 10 játékos volt képes az NFL történetében. Nem olyan régen New York állam bevezette azt a törvényt, hogy egy gyermek a születése pillanatáig abortálható. Ben Watson is csatlakozott ahhoz a csoporthoz, akik keményen ellene mennek ennek a törvénynek.

6) Jordin Sparks – modell, énekesnő

Jordin Sparks - modell, énekesnő

Jordin Brianna Sparks, amerikai Pop/R&B énekesnő, dalszövegíró, divattervező és modell. Ő nyerte meg az American Idol (amerikai Megasztár) hatodik szériáját, amely miatt 2008-ban több American Music díjra és Grammy díjra is jelölték. Kelly Clarkson és Carrie Underwood mellett ő az egyetlen American Idol nyertes, aki nemzetközi sikereket is elért. Evangélikus vallású, mindig ellátogat a phoenixi Calvary Community Templomba. Amikor megnyerte az American Idolt, akkor is szüleinek és Istennek köszönte meg győzelmét. MySpace oldalán elindított egy kezdeményezést ‘Stop Abortion Now’ (Állítsuk meg az abortuszt most) névvel.

7) Patricia Heaton – színész

Patricia Heaton - színész

„Megérdemlem, hogy engem válasszanak.” – ezt mondja egy kislány baba a Planned Parenthood, abortusz mellett híresen kiálló amerikai szervezet reklámjában. Az ellentmondásos és felháborító reklámot nemrég posztolták az interneten. Patricia Heaton, aki országszerte ismert abortuszellenességéről azt írta: „Ki volt olyan agyament, hogy az jutott eszébe, hogy egy újszülött mutassa be azokat a kritériákat, amelyeknek meg kell felelnie azért, hogy megszülethessen? Ez teljességgel démonikus és gonoszság.” – tette hozzá az aktivista.

1 2 3