Így néznének ki napjaink leglátványosabb mozifilmjei, számítógépes effektek nélkül

  • 2 év ago
  • 116298 Views
  • 7 7
Így néznének ki napjaink leglátványosabb mozifilmjei, számítógépes effektek nélkül

A filmkészítési folyamatok különböző tippeket és trükköket tartalmaznak, beleértve a speciális effekteket és a számítógépes grafikákat. Néhány olyan természetesnek látszik, hogy nehéz elhinni, hogy nem valódiak.

A közösségi háló, 2010

A közösségi háló

Nem sokan tudják, hogy mindkét Winklevoss testvért ugyanazon színész játszotta: Armie Hammer. Természetesen könnyebb lett volna, ha igazi ikrek játsszák ezeket a karaktereket, de David Finch személyesen ragaszkodott Hammer kiválasztásához. A legfontosabb trükk, hogy az összes jelenetet egy digitális archelyettesítéssel végezték, amely olyan valóságosnak tűnt, hogy: az egyik testvér „teste” kettős volt, Armie Hammer arca pedig az utómunka során került fel.

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, 2011

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló

Sok munka van Chris Evans fizikumának és izmainak megváltoztatásában. Először egy dupla ágyút használtak, de ez nem volt elég, mivel senki sem tudta megfelelően átvinni az eredeti „Steve Rogerst”, így a jelenetek még mindig furcsának tűntek. Végül úgy döntöttek, hogy a digitális technológiákat úgy használják, hogy „zsugorodjanak”, és minden jelenetet alaposan négy különböző szögből vettek fel, hogy ezt lehetővé tegyék, és a színésznek meg kellett dupláznia a lábát.

Ezt se felejtsd ki:

A Top Gun című film szereplői régen és most

(Forrás: Brightside)

//Noncsi//

1 2 3 4