20 sztár, akikről nem hinnéd el, hogy ugyanabban az évben születtek!

  • 1 év ago
  • 40010 Views
  • 0 4
20 sztár, akikről nem hinnéd el, hogy ugyanabban az évben születtek!

Biztosan észrevetted, hogy olyan emberek, ugyanabban az évben született emberek teljesen eltérő korúnak tűnhetnek. Bizony tudjuk a volt osztálytársaink életkorát, de akik külső szemmel néznek minket, meglepődnek olykor.

Tudtad például, hogy Kate Winslet és Angelina Jolie ugyanabban az évben születtek? Vess egy pillantást a hasonló korú hírességek képére, és hasonlítsd össze őket!

22 évesek

Emma Kenney egy fiatal színésznő, aki a Shameless című sorozatban Debbie Gallagher szerepével vált híressé, és ígéretes tehetség.

Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya, Lily-Rose Melody Depp már most komoly karriert futott be. Ő a Chanel és a Karl Lagerfeld arca. Számtalan filmben is szerepelt már.

24 évesek

Maisie Williams-et sokan ismerik a Trónok harca című sorozatból, ahol ő alakítja Arya Stark-ot.

Bella Hadid egy amerikai szupermodell, aki nem mellesleg a Dior és a Bulgari arca is. Kétszer is az év modelljének választották.

29 évesek

Selena Gomez már huszonhat évesen komoly énekesnői és színésznői karriert tudhat magáénak. Dalokat ír, illetve filmrendezőként, tervezőként, modellként és az UNICEF Jószolgálati Nagyköveteként (Goodwill Ambassador) is tevékenykedik.

Cara Delevingne a divatszakmában kezdte, később színásznő lett. A legutóbbi filmet, amiben szerepelt, Luc Besson rendezte. Cara kapta a főszerepet a Valerian és az ezer bolygó városa című alkotásban. Vogue megemlítette a fiatal tehetséget a Legstílusosabb emberek a divatszakmában 45 év alatt nevű listáján.

1 2 3 4