20 sztár, akikről nem hinnéd el, hogy ugyanabban az évben születtek!

  • 1 év ago
  • 39925 Views
  • 0 4
20 sztár, akikről nem hinnéd el, hogy ugyanabban az évben születtek!

Biztosan észrevetted, hogy olyan emberek, ugyanabban az évben született emberek teljesen eltérő korúnak tűnhetnek. Bizony tudjuk a volt osztálytársaink életkorát, de akik külső szemmel néznek minket, meglepődnek olykor.

52 évesek

Nehéz bármi olyat mondani, amiben Jennifer Lopez ne lenne sikeres: színésznő, énekesnő, táncosnő, tervező, producer és üzletasszony. Jennifer az egyik legjobban fizetett sztár Hollywood-ban, és sokan a föld legbefolyásosabb spanyol anyanyelvű embereként emlegetik.

Cate Blanchett számtalan neves díjjal rendelkezik. A rajongók szeretik az alakítását az Elizabeth: Az aranykor című filmben, ahol a királynőt játssza, de még lehetne számtalan más filmet is említeni.

66 évesek

Bruce Willis a Die Hard filmek, valamint Az ötödik elem révén vált híressé. Ezen kívül fronténekese egy bandának, mely a The Accelerators nevet viseli.

Annak ellenére, hogy Brendan Gleeson viszonylag későn, 34 évesen kezdte színészi karrierjét, a kritikusok nem tudták nem észrevenni a tehetségét. Gleeson világhírűvé vált az Erőszakik című filmmel, illetve European Film Award-ra jelölték a Kálváriában nyújtott alakításáért.

1 2 3 4