14 színész, akik filmjelmezei igazi rémálmok voltak

  • 2 év ago
  • 6318 Views
  • 0 0
14 színész, akik filmjelmezei igazi rémálmok voltak

A jelmezkészítők feladata a karakterek életre keltése és hihetővé tétele. A színészek mindig nagy izgalommal várják az első alkalmat, amikor felpróbálhatják a jelmezeket, azonban sokszor előfordul, hogy ezek a jelmezek egyáltalán nem kényelmesek. Ilyenkor rá vannak kényszerülve, hogy heteken, vagy akár hónapokon át órákat töltsenek ezekben a szűk, vagy nehéz ruhákban.

11) Gwyneth Paltrow — A nagyon nagy ő

14 színész, akik filmjelmezei igazi rémálmok voltak

Néha előfordul, hogy nem kívülről érzed rosszul magad egy jelmez miatt. Néha a színészek érzelmi traumán esnek át. Gwyneth Paltrow megtapasztalta, hogy a túlsúlyos emberek mit éreznek gyakran, és ez nem tetszett neki. Így magyarázta: „Az első napon, amikor a kövérítő öltönyt felpróbáltam, a Tribeca Grandban voltam, és átmentem az előcsarnokban. Olyan szomorú és annyira zavaró volt. Senki nem lépett velem kapcsolatba, mert elhíztam. Megalázva éreztem magam, mert az emberek valóban elutasítóak voltak.”

12) Rachel Brosnahan — The Marvelous Mrs. Maisel

14 színész, akik filmjelmezei igazi rémálmok voltak

Mivel a sorozat az 1960-as években játszódik az Egyesült Államokban, a színésznőnek mindig fűzőt kellett viselnie a ruhái alatt. Az egyik interjújában elmagyarázta, hogy ez mihez vezetett. Azt mondta, hogy a fűző miatt megsérült. Mivel a műsorban nagyon gyorsan beszélgettek, nem volt sok idejük lélegezni. Rachel úgy gondolja, hogy nem lélegzett eleget, ezért pár bordája összeolvadt egy kicsit, és most nem tud mély lélegzetet venni.

13-14) Shawn és Marlon Wayans — Feketék fehéren

14 színész, akik filmjelmezei igazi rémálmok voltak

A fiútestvérek lánytestvérekké alakulása nehéz feladatnak bizonyult mind a sminkcsapat, mind maguk a színészek számára. Az egész folyamat kezdetben napi 7 órát vett igénybe, de aztán a csapatnak sikerült 5 órára csökkenteni. “60 napon át csináltuk ezt, fárasztó volt számukra és számunkra is. Ha ettek vagy ittak valamit, meg kellett igazítani a sminket. Alig aludtak a smink és az egész napos munka között, de csodálatosak voltak, bohóckodtak és viccelődtek.”

//Mink Olívia//

Így néznének ki napjaink leglátványosabb mozifilmjei, számítógépes effektek nélkül

(Via Brightside)

1 2 3 4