14 színész, akik egy új sztár miatt nem kaptak szerepet

  • 2 év ago
  • 6365 Views
  • 0 0
14 színész, akik egy új sztár miatt nem kaptak szerepet

Néha, amikor a színészek tökéletesen illeszkednek szerepeikbe, bekerülhetnek a történelembe és ikonikussá válhatnak. Néha hihetetlen, hogy egyes színészek, akik az utolsó pillanatban kapták meg vezető szerepüket, de mégis képesek voltak (vagy nagy valószínűséggel) legendássá tenni karaktereiket.

5) Chris Evans kontra Chris Pratt— Amerika Kapitány

14 színész, akik egy új sztár miatt nem kaptak szerepet

Chris Pratt, az ikonikus Star-Lord Peter Quill először Amerika Kapitány akart lenni, és a meghallgatás során kipróbálta magát. “Megjelent a meghallgatáson Amerika kapitányért. Érdekes volt, de valami nem passzolt. Viszont a szíve benne volt. Nyomon követtem a fejlődését és munkásságát, és láttam, hogy méltó a főszerepre”- osztotta meg Sarah Finn, a Marvel casting direktora.

Bár nem tudjuk, hogyan alakult volna Pratt Kapitánya, egészen biztosak vagyunk abban, hogy senki nem teheti a Star-Lordot annyira vidámmá és magával ragadóvá, mint ő.

6) Tamzin Merchant kontra Emilia Clarke— Trónok harca

14 színész, akik egy új sztár miatt nem kaptak szerepet

Úgy tűnik, hogy Emilia Clarke tökéletesen illik Daenerys Targaryen szerepéhez. Ezért olyan furcsa, hogy nem ő volt a készítők első választása.

Tamzin Merchant, a Tudorok sztárja nem csak jelölt volt a Daenerys alakítására, hanem megjelent a Trónok harcának előzetesében is. Később a szerepek nagy részét Daenerys-szel együtt átdolgozták, a szerep pedig Clarké lett, és a rajongóknak valószínűleg a lehető legjobb Daenerys-t adták. Merchant azonban nem bánja, hogy elvesztette a szerepet, mondván, „mélységesen hálás vagyok azért, mert a saját utamat magamnak faragom”.

7) John Boyega kontra Taron Egerton— Kingsman: A titkos szolgálat

14 színész, akik egy új sztár miatt nem kaptak szerepet

Eggsy, az ígéretes utcagyerek szerepe, aki a titkosszolgálat kémévé válik, szintén nem volt könnyen kiválasztható.

A szereplésre pályázók között volt a Star Wars színésze, John Boyega. “Boyega mesés színész, de Taronban van valami. Néha az ösztöneinkre kell hallgatni, hogy kié legyen a szerep”- emlékezett vissza Mathew Vaughn, a Kingsman rendezője. És Vaughn ösztönei nem hagyták cserben — Taron Egerton ugyanolyan imádnivalóvá, megnyerővé és elkötelezetté tette Eggsyt, mint ő maga.

8) Eddie Redmayne kontra Christian Coulson— Harry Potter és a titkok kamrája

14 színész, akik egy új sztár miatt nem kaptak szerepet

Nehéz elhinni, de Eddie Redmayne eleinte nem a jókedvű Newt Scamandert, a Legendás állatok és megfigyelésük főszereplőjét, hanem a félelmetes Lord Voldemort Tom Riddle fiatal énjét akarta alaktani. “Valójában ott voltam a meghallgatáson, hogy Tom Riddle-t játsszam, amikor még az egyetemen voltam. Elég jól elbuktam és nem kaptam visszahívást se. ”- osztotta meg véleményét Redmayne. Végül Christian-Coulson alakította a szerepet.

1 2 3 4