12 szívmelengető film gyerekszínészekkel, melyeket soha nem ununk meg

  • 1 év ago
  • 7975 Views
  • 0 2
12 szívmelengető film gyerekszínészekkel, melyeket soha nem ununk meg

„Gyerekek, menjetek fel a szobátokba, ez nem nektek való!” Hányszor hallottuk ezeket a kegyetlen szavakat kisgyerekként, és hányszor helyezkedtünk el ilyenkor titkos búvóhelyünkön, ahonnan kényelmesen ráláttunk a tévére! Hányszor megbántuk, hogy nem hallgattunk a szüleinkre! Ezt a 12 filmet azonban szinte biztosan nem a bunkerünkből lestük, hanem a kanapéról, mert amelyik filmben gyerek van, az (általában) korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető (sosem értettem, miért nem kerülik el ilyenkor a szóismétlést).

9) Apád, anyád idejöjjön (The Parent Trap, 1998)

Apád, anyád idejöjjön (The Parent Trap, 1998)

Amikor az egypetéjű ikerpár két bájos tagja, Annie és Hallie (Lindsay Lohan) egy nyári táborban rájön, hogy szüleik csecsemőkorukban elválasztották őket egymástól, azonnal elhatározzák, hogy újra összehozzák anyjukat, Elizabeth James-t (Natasha Richardson) és apjukat, Nick Parker-t (Dennis Quaid). Az egyetlen gond az, hogy Nick házasodni készül egy hamisítatlan hárpiával (Elaine Hendrix).

10) Oviapu (Daddy day Care, 2003)

 Oviapu (Daddy day Care, 2003)

Két apuka, Phil (Jeff Garlin) és Charlie (Eddie Murphy), akik feleségeik helyett otthon maradtak a gyerekkel, elhatározza, hogy óvodát nyit Charlie otthonában. Charlie kisfia, a csendes, visszahúzódó Ben Hinton (Khamani Griffin) elérkezettnek látja az időt, hogy végre igaz barátokra leljen.

11) Forest Gump (1994)

Forest Gump (1994)

Kennedy, Johnson és Nixon, a vietnami háború, a Watergate botrány, és sok más történelmi esemény eddig nem látott szemszögből tárul fel. Forest Gump, az alabamai kisfiú alacsony, mindössze 75-ös IQ-val rendelkezik. Együgyű, de igazságos. Egyszerű gondolkodású, de bátor. Egy nem mindennapi felnőtté válik, nem mindennapi élettel. A hatszoros Oscar-díjas film azon ritka remekművek közé tartozik, melyeknek több elképesztő üzenete is van.

12) A muzsika hangja (The Sound of Music, 1965)

A muzsika hangja (The Sound of Music, 1965)

Ez a film is bővelkedik a gyerekekben. Von Trapp kapitány (Christopher Plummer) özvegyként nevel hét gyermeket. Amikor nevelőnőt fogad csemetéi mellé, nem is sejti, hogy egy nem mindennapi apácanövendéket küldtek neki. Maria (Julie Andrews) elképesztő életvidámsága és kreativitása az addig csendes és katonás életű Trapp családba örömöt és zenét csempész.

16 sztár, akinek még sosem láttuk a testvérét

//Jana//

1 2 3