12 lenyűgöző szerelmes film, mely igaz történet alapján készült

  • 2 év ago
  • 16343 Views
  • 2 5
12 lenyűgöző szerelmes film, mely igaz történet alapján készült

Sokan hallunk érdekes történeteket a szerelemről és általában azt mondjuk utána: Ilyen csak a filmekben van, mert a valóság sokkal egyszerűbb és hétköznapibb.

10) Anna és a király (Anna and the King, 1999)

Anna és a király (Anna and the King, 1999)

Sziám, 1862: a világtól elzárt egzotikus királyság uralkodója reformokról álmodik. Hogy trónörökösei európai nevelésben részesüljenek, palotájába hív egy nemrég megözvegyült angol tanárnőt. A tanárnő megérkezik, és minden másképp alakul, mint ahogy a király tervezte. Érkezésével egy parancsoláshoz szokott, makacs férfi és egy elveihez, valamint saját világához szigorúan ragaszkodó nő összecsapása veszi kezdetét. A thai királyság gyönyörű tájain és lenyűgöző pompájú palotáiban lassacskán mindketten megváltoznak: sokat tanulnak a másiktól, és a király, akinek alattvalói eddig az arcát sem láthatták, váratlanul egészen közel érzi magához ezt az egyszerű angol nőt. Olyan közel, hogy kis híján megfeledkezik a lázadókról, akik országa határán várják a megfelelő alkalmat, hogy lecsapjanak…

11) Queen of the Desert (2015)

Queen of the Desert (2015)

Egy életrajzi film Gertrude Bellről, az utazóról, íróról, archeológusról, felfedezőről, térképészészről és a Brit Birodalom politikai attaséjáró, aki a huszadik század hajnalán inspiráló életet élt.

12) Fogadom (The Vow, 2012)

Fogadom (The Vow, 2012)

Paige (Rachel McAdams) és Leo (Channing Tatum) alighogy összeházasodtak, már is egy szörnyű tragédia áll boldogságuk útjába. A havas úton autóbalesetet szenvednek, amelynek következtében Paige kómába kerül. Szerencsére sikerül felkelnie a kómából, de a nő nem emlékszik az elmúlt néhány évre, így arra sem, hogy elvált, és hogy újra férjhez ment. Leónak kitartónak kell lennie, ha szeretné visszaszerezni a nőt. Paige mindeközben arra sem emlékszik, hogy miért vált el Jeremytől (Scott Speedman).

A Top Gun című film szereplői régen és most

(Forrás: Filmezzünk.hu)

1 2 3