10 színész, aki felismerhetetlenné vált az évek során

  • 1 év ago
  • 151925 Views
  • 24 14
10 színész, aki felismerhetetlenné vált az évek során

Mindenki változik. Ez egy természetes dolog. Azonban vannak emberek, akik ellene mennek a természetnek és olyan plasztikai beavatkozásokon esnek át, amik nem válnak előnyükre. Illetve olyan hírességek is élnek, akik a gyorsan jött sikert és a világhírnevet nem tudják kezelni és olyan tiltott szerekhez, drogokhoz nyúlnak, amik évekkel később teljesen megváltoztatják a külsejüket.

(4) Courteney Cox

Courteney Cox

Courteney Cox

Courteney Cox pályafutása 1984-ben kezdődött, amikor Bruce Springsteen Dancing in the Dark című videójában táncolt. A gyönyörű lányra hamar felkapták a fejüket az ügynökségek, így modellkedni kezdett a Ford modellügynökségnél, majd sorra kapta a filmes szerepeket is. A tuti sikert 1994-ben a Jóbarátok hozta neki, Courteney világsztár lett. A gyönyörű színésznőből azonban az évek során csúnya dolgot művelt a saját hiúsága, ma már szinte a felismerhetetlenségig plasztikáztatta és botoxoltatta magát.

(5) Nick Nolte

Nick Nolte

Nick Nolte a színészi karrierje előtt a jó külsejéből élt meg, modellként kereste a kenyerét. A szép pofija messzire juttatta: 1992-ben a People Magazine őt választotta a világ legszebb férfijának. Azóta azonban rengeteg idő eltelt – az egykori idol már erősen dédpapakorú, és szinte alig hasonlít egykori önmagára. Összesen háromszor jelölték Oscarra: ezen kívül 1997-ben a Kisvárosi gyilkosság című filmjéért, 2011-ben pedig a Warrior – A végső menetért, azonban máig nem sikerült megszereznie a hőn áhított aranyszobrocskát.

(6) Melanie Griffith

Melanie Griffith 

Melanie Griffith 

Melanie Griffith a ’80-as és ’90-es évek legszexibb színésznői közé tartozott, olyan alkotásokban tűnt fel, mint például a Lolita, az Üvöltés vagy a Dolgozó lány. A népszerű sztár idén ünnepeli 65. születésnapját.

1 2 3 4