10 kiváló film, amit csak nagyon kevesen ismernek

  • 1 év ago
  • 14389 Views
  • 0 1
10 kiváló film, amit csak nagyon kevesen ismernek

Íme tíz olyan film, amely valódi mondanivalóval és minőségi időtöltés ígéretével kecsegtet.

8) Szövetségesek (Allied, 2016)

Szövetségesek (Allied, 2016)

Max Vatant (Brad Pitt) a brit különleges alakulat rettenthetetlen, hidegen számító és csöndben gyilkoló kémmé képezte ki. Pontosan tudja, mennyit mutasson magából és mit kell mindenképpen elrejtenie. Egy pillanat alatt képes elfelejteni kanadai neveltetését, hogy új személyazonosságot öltsön magára. Azzal kapcsolatban azonban nem kapott kiképzést, mitévő legyen, amikot Casablancában találkozik a Marianne Beauséjour (Marion Cotillard) névre hallgató nővel. Eredetileg az volt a terv, hogy egy ideig házaspárt játszanak, de Max esze hiába mondja, hogy ne keveredjen szoros kapcsolatba, Marianne lenyűgöző szelleme és ellenállhatatlan bája miatt kénytelen a szívére hallgatni. Amint valódi házaspárrá válnak, a titkok és elhallgatások szövevénye miatt megkezdődik életük legveszélyesebb küldetése.

9) Zootropolis – Állati nagy balhé (Zootopia, 2016)

Zootropolis – Állati nagy balhé (Zootopia, 2016)

Ez az animációs film egyszerűen kihagyhatatlan. Zootropolis egy nagyváros, melynek lakosai állatok. Az újdonsült rendőrnő, pontosabban rendőr nyúl, Judy és Nick, a róka (egy igencsak furcsa páros) egy titokzatos ügy felgöngyölítésére szánják el magukat, ami az egész várost fenyegeti. Ez a film az élethez ad hasznos tanácsokat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

10) A préri urai (Hell or High Water, 2016)

A préri urai (Hell or High Water, 2016)

Texasban olykor elmosódik a határ a becsületes emberek és a törvényen kívüliek között. Toby, az elvált apa jobb életet szeretne a fiának, az indulatos Tanner viszont most szabadult a börtönből. A két testvér összefog, hogy megmentsék a családi gazdaságot, amire egy lejáró követelés miatt a bank rá akarja tenni a kezét. Toby és Tanner sajátos és veszélyes módját választják a pénzszerzésnek, rablásokból akarják megszerezni a hiányzó pénzt. Hamarosan nyomukba ered egy könyörtelen Texas Ranger.

 

(Forrás: Brightside)

//Jana//

1 2 3