17 híresség, akik nem rejtik el a testi hibáikat

  • 1 év ago
  • 76007 Views
  • 11 14
17 híresség, akik nem rejtik el a testi hibáikat

Az az idő, amikor a hírességek voltak az ideálok, már elmúlt. Úgy tűnt a számunkra, hogy tökéletesek és csak az ujjaikat kellett megmozdítaniuk, hogy megvalósítsák az álmaikat. Ma az internetnek köszönhetően láthatjuk, hogyan élnek és felfedezhetjük az életüknek egy új oldalát.

A Toppont.hu meghív benneteket, hogy lessünk be együtt a celebek mindennapi életébe. Jobban hasonlítanak hozzánk, mint ahogy azt gondolnánk.

1) Chrissy Teigen megmutatta a striákat

Chrissy Teigen megosztotta a világgal a striákat, amik a combján vannak. A rajongók megdicsérték az őszinteségét és egy példaértékű modellnek nevezték. Chrissy azt állította, hogy soha nem fog Photoshopot használni az Instagram fotóira. Azt mondta tisztességtelen lenne.

2) Blake Lively napirendje

A népszerű színésznőnek Blake Lively-nek néha nincs ideje reggelizni. Nem panaszkodik, amikor egyszerre sok dolgot kell csinálnia, ezt a tényt megosztja a világgal.  ,,Nem érdemlem meg a különleges bánásmódot” – írta az Instagram oldalára. Mindenkinek a tudtára adja, hogy nem különbözik egyik rajongójától sem.

3) Jennifer Aniston 52 éves

Ez a szépség nem úgy tűnik, mintha idős lenne. Ellenkezőleg minden évben jobb lesz. Azonban még mindig nem képes az alakját életkorának megfelelően kezelni. Jennifer nem sokat törődik vele és boldogan osztja meg fotóit rajongóival a tengerpartról.

4) Drew Barrymore nem retusálja a ráncokat

Drew mindig megpróbált természetesnek látszani ezért vakmerően osztja meg a posztokat, ahol láthatjuk a ráncaival és a tökéletlen szemöldökeivel. A színésznő könnyedén posztol részletes fényképes beszámolót az otthoni szépítkezés procedúráiról.

1 2 3 4