A 12 leghűsítőbb film, melyek garantáltan lehűtenek titeket

  • 2 év ago
  • 1806 Views
  • 0 0
A 12 leghűsítőbb film, melyek garantáltan lehűtenek titeket

Ezekben a hideg időkben nincs is jobb dolog annál, minthogy esténként bekuckózzunk a szobánkban, bebújjunk az ágyba, magunkra húzzuk a takarót, és dermesztően hideg filmeket nézzünk meg egy bögre forrócsokoládé mellett.

5. Holnapután (2004)

Holnapután /Day After Tomorrow, 2004/

Jack Hall (Dennis Quaid) klimatológusnak még a saját fia, Sam (Jake Gyllenhaal) sem hiszi el, hogy a Földet katasztrófa fenyegeti. Ám amikor egy sziget nagyságú jégtömb válik le a Déli-sark jégtáblájából, mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy menekülni kell. De a folyamat drámai gyorsasággal söpör végig, Amerika megbénul a sarkvidéki hidegtől és a rázúduló hótömegtől.

6. Kutyahideg (2006)

Kutyahideg /Eight Below, 2006/

Jerry (Paul Walker) egy tudóscsoport túravezetője az Antarktiszon, nyolc szánhúzó kutyájával a legkeményebb hidegben is teljesítik a küldetést. Ám amikor az évszázad vihara közeledik, evakuálják a bázist. Abban a hitben, hogy a kutyákért 3 óra múlva visszajönnek, Jerry kiköti a nyolc ebet. A visszatérést azonban a vihar meghiúsítja. Jerry képtelen beletörődni a helyzetbe, és minden követ megmozgat, hogy visszamehessen.

7. A jeges pokol (2009)

A 12 leghűsítőbb film, melyek garantáltan lehűtenek titeket

Mikor a feltételek is kedvezők, évente egyszer egy egyedülálló és hírhedten kihívásos korcsolyaversenyt rendeznek Hollandia északi részén. A 200 kilométeres távot reggeltől éjfélig kell teljesíteni, és aki célba ér, medált kap. Ez a torokszorítóan izgalmas film az 1963-as futam igaz történetét meséli el, melyet a zord időjárás ellenére is megrendeztek, és melynek során rengeteg induló szerzett komoly sérüléseket, még többen pedig feladták a versenyt, hogy végül a több ezer indulóból csak maroknyian érjenek célba: az ő életük viszont örökre megváltozott.

8. Kihűlve (2010)

A 12 leghűsítőbb film, melyek garantáltan lehűtenek titeket

Három snowboardos az aznapi utolsó csúszására készül és már felfelé tartanak a sífelvonóval, amikor elalszanak a fények, és minden leáll. Magasan, a levegőben lógva várják, hogy mi fog történni és eluralkodik rajtuk a pánik, mikor rájönnek, hogy valóban itt hagyták őket. Mivel a sípálya csak következő hétvégén nyit ki legközelebb, a fiataloknak mielőbb ki kell találniuk valamit ha nem akarnak halálra fagyni.

1 2 3