10 filmsztár, akinek a filmes debütálását sosem láttuk még

  • 2 év ago
  • 38531 Views
  • 1 5
10 filmsztár, akinek a filmes debütálását sosem láttuk még

Minden évben egyre több és több fiatal színész és színésznő jelenik meg Hollywoodban, – de egy felemelkedő sztár mindig félreteszi a megalapozott Hollywood-i legendát. Akár Oscar-díjas, akár Oscarra jelölt vagy csak egy rajongó kedvence, minden színésznek valahol el kell kezdenie és még a legnagyobb színészek is csak egy első szerepet tudnak kérni.

Néhányan viccesek, mások lenyűgözőek, de majdnem az összesben nehéz hinni. Itt a listánk 10 híres színész debütálásáról, amiket még sosem láttál.

1) Brad Pitt

Brad Pitt

Az 1987-es film, a Porsche-tolvajok, izgalmas bepillantást engedett a kaliforniai luxusautó lopásoknak az alvilágába, de olyan jól felvázolta Brad Pitt egyik első megjelenését a kamerák előtt, annak ellenére, hogy a közönségről azt feltételezték, hogy nem vették észre. Amikor a film csillagai Charlie Sheen és D.B. Sweeney részt vettek egy menő partin, a kétségbeesett sztár pincérként jelent meg két felvételben, félreérthetetlenül, köszönhetően a tengeri herkentyűnek.

2) Bryan Cranston

Bryan Cranston

Az 1970-es években egyik TV sztár sem volt olyan ismert, mint a Six-Million-Dollar Man és a Bionic Woman. De amikor a kettő újraegyesült egy filmmé The Return of the Six-Million-Dollar Man és a the Bionic Woman, egy másik színész került a reflektorfénybe. 20 évvel azelőtt, hogy a Braking Bad ismertté tette a nevét, Bryan Cranston „Dr. Sheppard „- ként tűnt fel, ami nagy érdemet adott a korai TV sorozatnak, magába foglalva az Airwolf-ot, a CHiP-ket és a Hill Street Blues-et.

3) Tom Hanks

Tom Hanks

A Bosom Buddies TV show-ban volt az első nagy törés Tom Hanks számára, de az első filmes lehetőség a The Knows You Are Alone című filmben jött. Egy öntudatos beszédet közvetít a társadalom rögeszméiről, ijesztő jelenetekről. Amikor a film megjelent, nem sokkal utána a Halloween nagyobbat tarolt, azóta a horror műfaj halad előre.

1 2 3 4