10 vonatos film, amit egyszer az életben látnod kell

  • 2 év ago
  • 16815 Views
  • 0 0
10 vonatos film, amit egyszer az életben látnod kell

Ezúttal a legjobb vonatos filmekből készítettünk összeállítást. Nektek melyik a kedvencetek?

7. Száguldó bomba (2010)

Száguldó bomba (2010)

Egy tehervonat nagy mennyiségű mérgező anyagot szállít, a méreg akár egy egész várost elpusztíthat. A halálos rakomány megállíthatatlanul zakatol az amerikai tájon. A szakértők tisztában vannak azzal, hogy ha nem sikerül megfékezni a szerelvényt, akkor az egyik éles kanyarnál a vonat kisiklik, és a méreg a légkörbe kerül. A vasút két bátor alkalmazottja, Frank (Denzel Washington) és Will (Chris Pine) az elszabadult vonat után indul. Az akció sikerében senki sem bízik, az ügy veszettnek tűnik. A páros azonban úgy tűnik, jól kiegészíti egymást. Frank tapasztalata, és Will fiatalos lendülete hasznukra válik az őrült hajszában.

6. Polar Expressz (2004)

Polar Expressz (2004)

A Télapó nem is létezik… vagy talán mégis? Egy bizonytalan tízéves kisfiú nagy kalandba keveredik Karácsony estéjén. Épp az ágyában fekszik, a csendben arra figyel, hogy mikor lehet hallani a Télapó szánjának csilingelését, amikor nagy meglepetésére egy gőzmozdonyt hall meg. A kalauz felinvitálja a kisfiút a vonatra, amely az Északi-sarkra tart utasaival, akik mind pizsamás gyerkőcök. Az út végén nagy meglepetés vár azokra, akik hisznek a Télapó létezésében.

5. Túlélők viadala (2013)

Túlélők viadala (2013)

2031-ben a Föld felszíne fagyott és lakhatatlan. Az emberiség korszakának vége, csupán néhányan élték túl a katasztrófát, amit a globális felmelegedés elleni meggondolatlan lépések okoztak. A túlélők kis csoportja egy vonaton robog körbe a bolygón, már 17 éve tart zakatolásuk. A vonaton egy sajátos rendszer működik, melyben minden utasnak megvan a maga helye és szerepe. A történelem viszont, mint mindig, most is önmagát ismétli, az elnyomottak fellázadnak az elnyomók ellen.

1 2 3