10 csodálatos film, mely garantáltan meg fogja érinteni a szívedet

  • 2 év ago
  • 7357 Views
  • 0 0
10 csodálatos film, mely garantáltan meg fogja érinteni a szívedet

Vannak filmek, melyek képesek megérinteni a szívét bárkinek, független a kortól, vagy független attól, hogy fiú vagy lány-e az illető.

8. Csillagainkban a hiba (2014)

Csillagainkban a hiba (2014)

Hazel Grace (Shailene Woodley) és Gus (Ansel Elgort) egyszerű, szerelmes kamaszoknak tűnhetnek, kapcsolatuk azonban koránt sem mindennapi. A két fiatal a rákbetegek önsegítő csoportjában talált egymásra. A sok megpróbáltatáson átesett Hazel és Gus szerelmükön keresztül megtapasztalják az önfeledt, felhőtlen, szabad élet érzését, bár mindketten jól tudják, ez az érzés nem tarthat örökké.

9. Hacsi – A leghűségesebb barát (2009)

Hacsi – A leghűségesebb barát (2009)

Parker Wilson (Richard Gere), az egyetemi tanár egy napon Bedridge-ben a vasútállomáson egy kutyára talál. Wilson hazaviszi a jószágot azzal a szándékkal, hogy majd megkeresi a gazdáját. Felesége, Cate (Joan Allen) nem fogadja szívesen az új négylábút, de végül megbarátkozik a gondolattal. Közben a kutyát elnevezi Hacsinak. A gazdi azonban csak nem akar jelentkezni a megárvult kutyusért.

10. A szív hídjai (1995)

A szív hídjai (1995)

Robert Kincaid a National Geographic fotósa. Megbízatása az iowai Madison Countryba szólítja, ahol hidakról kell fotókat készítenie. Az eldugott vidéken eltéved, s egy magányos tanyán kér eligazítást. Francesca Johnson, az olasz származású családanya otthon van. Férje és gyermekei pár napra elutaztak. Szabadnak érzi magát, s meglepő élmény számára az idegen férfi megjelenése. Két nap az élet. Egy férfi és egy nő, aki már lemondott az ujjongó érzelmekről, egymásra talál.

10 filmes pár, akik közt egyáltalán nem volt meg a kémia, akármennyire is próbálták

(Forrás: Filmezzünk.hu)

1 2 3