15 színészcsere, amely teljesen meglepte a nézőket

  • 2 év ago
  • 51740 Views
  • 3 7
15 színészcsere, amely teljesen meglepte a nézőket

A folytatásos filmek vagy a remake-ek is hozhatnak váratlan meglepetéseket, mint például színész cseréket egyes karakterekben.

(9) Daario Naharis, Trónok harca

A sorozat számos színészcserét végzett, és a legtöbbet a nézők nem vették észre. De Daario Naharis szerepének cseréje, aki Daenerys-t csábította el, nagy hatással volt a TV-sorozatra. A harmadik szezonban a karaktert Ed Skrein játssza, akit ismertünk a Deadpool-ból. A negyedik évadban Michiel Huisman helyébe lépett, és sok néző csalódott először, de Huisman végül jó teljesítményt nyújtott, és az emberek elfogadták őt.

(10) Clarice Starling, A bárányok hallgatnak

A bárányok hallgatnak a világméretű filmművészet igazi gyöngyszeme. Clarice Starling ügynököt eredetileg Jodie Foster készítette, ám helyette Julianne Moore helyettesíti a folytatásban. Ennek okait nem tudjuk, de azt állították, hogy Foster elutasította a forgatásban való részvételt egy másik szerep miatt. A cserét hidegen üdvözölték. Habár Moore nagyszerű munkát végzett, és a régebbi, kemény Clarice darabját beolvasztotta, nem sikerült megismételnie azt a furcsa varázslatos kapcsolatot a lány és Hannibal Lecter között.

(11) Jennifer Parker, Vissza a jövőbe

Biztos alig vetted észre ezt a helyettesítést: Jennifer Parkert a kultikus film első és második részében különböző színésznők játszották. Az első részben Claudia Wells volt, aki a filmnek köszönhetően zöld fényt kapott Hollywoodban. Anyja betegsége miatt azonban nem volt hajlandó folytatni a filmezést, és helyére Elisabeth Shue színésznő állt.

(12) James Rhodes, Vasember

Terrence Howard játszotta eleinte James Rhodes-t, Tony Stark barátját, az Vasember első részében. De a második részben Don Cheadle helyébe lépett. Úgy vélik, hogy a csere Howard túlzott igényei miatt történt. A sorozat rajongói szerint Don nem számított: a karaktere túl semmilyen és unalmas volt, és nem hasonlított valódi katonára.

1 2 3 4