15 színészcsere, amely teljesen meglepte a nézőket

  • 2 év ago
  • 51741 Views
  • 3 7
15 színészcsere, amely teljesen meglepte a nézőket

A folytatásos filmek vagy a remake-ek is hozhatnak váratlan meglepetéseket, mint például színész cseréket egyes karakterekben.

(5) Mason Verger, Hannibal

Michael Pitt, aki Mason Verger szociopatát játszotta a Hannibal TV-sorozat második évadjában, elhatározta, hogy elhagyja a projektet. Joe Anderson helyébe lépett, akit a publikum Alistairként ismert a The Twilight Saga-ban: Hajnalhasadás – 2. rész. Érdekes módon a közönség még csak nem is látott különbséget. A harmadik évadban Anderson karaktere megcsonkította arcát, és a színésznek különleges sminket kellett viselnie. Hangja is megváltozott, hogy megfeleljen az utódjának.

(6) Alblus Dumbledore, Harry Potter

Richard Harris Albus Dumbledore-t játszotta Harry Potter első és második filmjében. Sajnos a színész 2002-ben elhunyt, és a részt Michael Gambonnak adták át, aki először szerepelt a harmadik filmben. A filmrajongók sokat bírálták a színjátszását: azt mondták, hogy az új Dumbledore túl durva, és nem olyan, mint a kedves mosolygós karakter, akit a könyvekben ábrázoltak. Azonban a Gambon kicsit megváltoztatta a teljesítményét a következő filmekben, és ez a változás segített megszüntetni a kellemetlenségeket.

(7) Fox Mulder és John Doggett, X-akták

Mindannyian láttuk, hogy David Duchovny hogyan játssza Mulder ügynököt. Sajnos a szerepváltás nem sikerült túl jól, így a következő új színész nem vette át Mulder szerepét, hanem új karakterként lépett be. Az új FBI ügynököt, John Doggettet Robert Patrick játssza, akit mindannyian a Terminator 2: Az ítélet napjában, mint alakváltó Terminator T-1000-es, briliáns előadásában emlékezünk.

(8) Rust Colhe, Raymond Velcolo, A törvény nevében

A kritikusok által elismert sorozatnak Matthew McConaughey volt az egyik főszereplője, de ismeretlen okokból nem vállalta a második évadban való részvételt. Az új szereplőnek nem csak a színész, hanem a karakter helyébe kellett lépniük. A második évad, amelyet Colin Farrellel filmeztek, mesél a különböző emberekről és nyomozásokról. Az első szezonban 5 Emmy-díjat és sok jó véleményt kaptak, de a második sajnos nem tudta megismételni a lenyűgöző sikert: a kritikusok azt állították, hogy az elsőhöz képest gyenge volt.

1 2 3 4