15 film, melyben a házak különös titkokat rejtenek

  • 2 év ago
  • 5792 Views
  • 0 0
15 film, melyben a házak különös titkokat rejtenek

Otthon, édes otthon… A ház, amiben élünk boldogságot és nyugalmat áraszt, ahová jó hazatérni. De minden háznak megvan a maga története. Ez többnyire akkor derül ki, mikor beköltözik egy új család egy régi házba. Van, hogy gyerekek oldják meg a házak különös rejtélyeit, de némelyik háznak borzalmas, sötét múltja van, melyekhez sokszor tragédia köthető.

9. A rettegés mélye (2009)

15 film, melyben a házak különös titkokat rejtenek

Ennél rosszabb már nem történhet, gondolja a 17 éves Dane, amikor az anyjával, Susannal és az öccsével New Yorkból egy álmos kisvárosba, Bensonville-be költöznek. Az egyetlen izgalmas dolog a szomszéd lány, Julie. Miközben Susan a munkájával van elfoglalva, Dane is egyre nagyobb figyelmet szentel Julie-nak. A felügyelet nélkül maradt gyerekek elindulnak fölfedezni a környéket. Így bukkannak rá a pincében a csapóajtó alatt rejtőző baljós lyukra. Valahányszor felnyitják a csapóajtót, gonosz erő szabadul el, miközben legvadabb rémálmaik elevenednek meg.

10. Ne félj a sötéttől!  (2010)

15 film, melyben a házak különös titkokat rejtenek

Az építész Alex elvállalja a Rhode Island-i régi kastély felújítását. A munka idejére beköltözik az új barátnőjével, Kimmel, valamint Alex előző kapcsolatából származó kislányával. Míg a férfit leköti a munkája, Kim próbál jó kapcsolatot kialakítani a lányával. Miközben Sally lassan fölfedezi a házat, különös hangokra lesz figyelmes, melyek a pincébe vezetik. A hangok elmondják, hogy őt várták, és játszani hívják. A kíváncsiságtól vezérelt kislány akaratlanul is megnyitja a pokol kapuját, kiszabadítva ezzel a szörnyeket, melyek az életükre törnek.

11. A fogadósok (2011)

15 film, melyben a házak különös titkokat rejtenek

Több mint egy évszázados működés után bezárja kapuit a tiszteletre méltó „Jenki házaló” nevű fogadó New England államban. A hely nemcsak a vendéglátásáról híres, a szóbeszéd szerint kísértetek is látogatják. Az utolsónak maradt két alkalmazott, Claire és Luke is hallott erről, így elhatározzák, hogy utánanéznek annak, van-e valami valóságalapja a mendemondáknak. Ahogy közeledik a bezárás határideje, a két önjelölt kísértetvadász egyre több furcsa és nyugtalanító dolgot kezd tapasztalni.

12. Bates Motel – Psycho a kezdetektől (2013)

15 film, melyben a házak különös titkokat rejtenek

A Psycho előzménysorozata, mely a tinédzser Norman Bates és édesanyja Norma életét mutatja be közvetlenül az öreg és titokzatos Bates Motel-be való költözés után.

1 2 3 4