10 híresség, aki a hullámvölgyből újra az élre került

  • 2 év ago
  • 47815 Views
  • 8 4
10 híresség, aki a hullámvölgyből újra az élre került

A hírnévben az a legnagyobb rizikó, hogy könnyű elveszíteni. Ma még tündöklés, holnap hanyatlás. Számos celeb egy pillanat alatt tette tönkre a saját karrierjét egyetlen apró kisiklással. Vannak azonban szerencsés kivételek, akik újra felküzdötték magukat a csúcsra, és fényesebben ragyognak, mint valaha.

2) Christina Aguilera

Az angyali hangú lány a tökéletes arccal és alakkal sok fiatal lány bálványa volt. Aguilera két terhességen és egy váláson is túlesett, ami jelentős változást idézett elő a fizikumában. A vékony szőke lányból teltkarcsú lett, akit rengeteg bírálat ért kinézete miatt. Irigyei igyekezték porig rombolni megmaradt hírnevét, de a külső változásai ellenére a zenei tehetsége ugyanaz maradt. Mára újra csinos alakja van, és sorra nyeri a díjakat, rajongóit pedig újabb és újabb dalaival örvendezteti meg.

1) Macaulay Culkin

Macaulay Culkin

Senki sem álmodta volna, hogy a Reszkessetek betörők! (1990) bájos, szőke Kevinje újra az élre tud törni. Az internet tele van mémekkel, melyek a gyerekkori énje és a mostani állapota közti különbségen csámcsognak. Alkoholista, drogfüggő, öngyilkos hajlamú – ezek a jelzők egészen addig tartottak, amíg új képek nem jelentek meg róla, melyen felfrissült és kipihent fiatalember benyomását kelti.

12 dolog, ami nem tűnt fel a Jóbarátok nézése közben

(Forrás: Brightside)

//Jana//

1 2 3 4