10 híresség, aki a hullámvölgyből újra az élre került

  • 2 év ago
  • 48066 Views
  • 8 4
10 híresség, aki a hullámvölgyből újra az élre került

A hírnévben az a legnagyobb rizikó, hogy könnyű elveszíteni. Ma még tündöklés, holnap hanyatlás. Számos celeb egy pillanat alatt tette tönkre a saját karrierjét egyetlen apró kisiklással. Vannak azonban szerencsés kivételek, akik újra felküzdötték magukat a csúcsra, és fényesebben ragyognak, mint valaha.

4) Britney Spears

A tehetséges fiatal lány az 1990-as években meghódította az egész világot erőteljes hangjával és elbűvölő arcával, az évtized pop ikonjává vált. A hírnév azonban, ahogy ez a legtöbbször lenni szokott, nem jár egyedül. A 2000-es évekre a legtöbben már tudtak elhúzódó depressziójáról, valamint drog-és alkoholfüggőségéről. Britney mégis kitört, és újra a zenei Olympus csúcsa felé tart.

3) Robert Downey Jr.

A Marvel hős Vasember, Tony Stark alteregója, a híres londoni detektív, Sherlock Holmes vagy csak egyszerűen Robert Downey Jr., az egyik legjobban fizetett hollywoodi sztár. Hírnevét azonban megtépázta a tény, hogy börtönbe került (mintha csak A bíró című filmébe csöppent volna, csak éppen a másik oldalon). A jogi problémák és a drogfüggőség senkinek sem állnak jól. Ha azonban összekapja magát, a színész még visszatérhet régi csillogásába.

1 2 3 4