10 filmsztár, akinek a filmes debütálását sosem láttuk még

  • 2 év ago
  • 38546 Views
  • 1 5
10 filmsztár, akinek a filmes debütálását sosem láttuk még

Minden évben egyre több és több fiatal színész és színésznő jelenik meg Hollywoodban, – de egy felemelkedő sztár mindig félreteszi a megalapozott Hollywood-i legendát. Akár Oscar-díjas, akár Oscarra jelölt vagy csak egy rajongó kedvence, minden színésznek valahol el kell kezdenie és még a legnagyobb színészek is csak egy első szerepet tudnak kérni.

9) Tom Hardy

Tom Hardy

Christopher Nolan egyik legjobb rendezésében, az Eredetben szerepelt az Eredetben, mint gazember a Batman-ben, sőt ő volt a Mad Max főszereplője, tehát Tom Hardy megrohamozta Hollywoodot. De a közönség már jóval előbb láthatta őt akcióban, mikor ráébredtek arra, hogy egy sztár. Hardy mélyről kezdte a pályafutását, a nagyothalló Twombly-t játszotta, a Delta Force katonát a Sólyom végveszélyben című filmben. Erős teljesítménnyel indított, de a közönség néhány évig nem tudta összetenni az arcát a nevével, csak néhány tucat fonttal később.

10) Michael Fassbender

Michael Fassbender

Ma már sokan ismerik Michael Fassbendert, mint az X-Men emberét, Magnetot, mint komoly, díjnyertes drámai színészt. De az ír-német színész Hollywood legnagyobb tehetségeivel kezdett dolgozni, az HBO sorozatában, Az elit alakulatban. Napjainkban Fassbender arca önmagában adja el a mozijegyeket. De egy háborús sem tudhatta abban az időben, hogy ,,Sargent Pat Christenson” még jobban ismerté válik.

15 kulisszák mögötti kép, amely megmutatja a filmek varázslatos világát

(Forrás: ScreenRant)

//Noncsi//

1 2 3 4