10 filmsztár, akinek a filmes debütálását sosem láttuk még

  • 2 év ago
  • 38486 Views
  • 1 5
10 filmsztár, akinek a filmes debütálását sosem láttuk még

Minden évben egyre több és több fiatal színész és színésznő jelenik meg Hollywoodban, – de egy felemelkedő sztár mindig félreteszi a megalapozott Hollywood-i legendát. Akár Oscar-díjas, akár Oscarra jelölt vagy csak egy rajongó kedvence, minden színésznek valahol el kell kezdenie és még a legnagyobb színészek is csak egy első szerepet tudnak kérni.

7) Andrew Lincoln

Andrew Lincoln

Mielőtt a Walking Dead sztár Rick Grimes tisztviselőként híressé vált, elfoglalt volt, hogy filmeket készítsen a szülőföldjén Angliában. A rajongóknak nehéz lenne felismerni az őszülő színészt, mint a friss arcú, 22 éves Boston Kickout, aki a film hősének a bajkeverő legjobb barátját játssza. A fiúk férfiak lesznek, de egy bolt ablakának betörése nem olyan mulatság, amit később a törvénytisztelő hős jóváhagyna.

8) Tom Cruise

Tom Cruise

Tom Cruise hosszú és bombasiker karrierje sok támogató szerepet töltött be amióta reflektorfénybe került, Hollywoodba érkezet. De az első szerepe egy rész a Drágán add az életedből, amire a rajongói valószínűleg emlékeznek. A feszült tini romantika az Endless Love, amelyben Cruise Billyként jelenik meg, a hős barátja, aki valami igazán rossz tanácsot ad neki. Mégis a rövid jelenet után, olyan casting ügynökökkel került kapcsolatba, akik nagy sztárrá tették.

1 2 3 4