10 filmsztár, akinek a filmes debütálását sosem láttuk még

  • 2 év ago
  • 38532 Views
  • 1 5
10 filmsztár, akinek a filmes debütálását sosem láttuk még

Minden évben egyre több és több fiatal színész és színésznő jelenik meg Hollywoodban, – de egy felemelkedő sztár mindig félreteszi a megalapozott Hollywood-i legendát. Akár Oscar-díjas, akár Oscarra jelölt vagy csak egy rajongó kedvence, minden színésznek valahol el kell kezdenie és még a legnagyobb színészek is csak egy első szerepet tudnak kérni.

4) George Clooney

George Clooney

Ő lehet az egyik valaha élt legszexibb férfi, egy díjnyertes színész és rendező, de Geroge Clooney egyszerű emberként kezdte. A szerepe az Attack of the Killer Tomatoes- ban elég emlékezetes volt, de Clooney első filmje egy másik film volt: a Return to Horror High. Nem volt nehéz játszani egy középiskolai gyilkossági műsorban, de a jövő szupersztárja a képernyőn csak a halált kapta meg. Ők nyilvánvalóan nem tudták, hogy milyük van.

5) Robert De Niro

Robert De Niro

A legtöbb filmrajongó úgy gondolja, hogy a Raging Bull az első film szerepe, amely emlékezetes volt. A manhattani Three Rooms francia film egyetlen jelenete egy zsúfolt New York-i vacsorán játszódik. A nézőknek 2 szereplőt kell figyelniük, de nehéz elfelejteni a háttérben a híres De Niro arcát, aki egy vacsorázó személyt játszik egy hitelt nem érdemlő szerepben.

6) Al Pacino

Al Pacino

Napjainkban Al Pacino ismert az excentrikus figurákról, illetve sok díjnyertes szerepről. De 3 évvel ezelőtt, mint Michael Corleone a Keresztapa című filmben, Pacino egy kicsi, de ugyanolyan emlékezetes megjelenést tett, mint a Me, Natalie-ben. Egy laza klub vendéget játszott benne, aki a film sztárját táncba kényszeríti tisztán Shakespeare-i szavakkal („Van egy szép tested, tudod, hogy?”). Ki gondolta volna, hogy a legelső szerepeiben annyi hasonlóság van, mint a legutóbbiakban?

1 2 3 4