Mark Ruffalo szerint az összes Star Wars ugyanolyan, míg a Marvel minden egyes darabja egyedi

  • 4 hónap ago
  • 678 Views
  • 0 0
Mark Ruffalo szerint az összes Star Wars ugyanolyan, míg a Marvel minden egyes darabja egyedi

Mark Ruffalo a napokban visszatér Bruce Banner/Hulk szerepében az Amazon: Ügyvéd című sorozatban, igaz, ezúttal a reflektorfény nem neki, hanem a Tatiana Maslany által játszott Jennifer Waltersnek, azaz Amazonnak (ismertebb nevén She-Hulknak) jut majd. Azért, mivel újabb Marvel-projektről van szó, a színész nem úszta meg a dolgot interjúadás nélkül, de lehet, hogy ezúttal az okfejtésével sok ember lelkébe belegázolt.

Ruffalót arról kérdezték, hogy nem érzi-e soknak azt a rengeteg tartalmat, amit mostanában részben a Disney+-nak hála zúdít ránk a Marvel Studios, elvégre alig pár napja ért még csak véget a Loki, miközben azért a mozikban is egy nagyszabású MCU-filmet láthattunk jelenleg.

A Bosszúállók (2012) szereplői régen és most

A színész azonban nem parázik ezen:

„Ez nem olyasvalami, ami miatt aggódni szoktam. Tisztában vagyok vele, hogy amint vége az egyiknek, máris következik a másik, de a Marvel ezt nagyon jól csinálja mind az MCU-ban, mind pedig a képregények világában. Hagyják, hogy a rendező, vagy a színész a saját szájíze szerint formálja egyedivé az adott dolgot. Általánosságban elmondható, hogy a Marvelnél megengedik ezt az alkotóknak.”

Ez eddig mind szép és jó, de a színész ellenpéldát is hozott:

„Ha megnézel egy Star Wars-filmet vagy -sorozatot, lényegében minden egyes alkalommal ugyanazt a Star Warst kapod. Lehet, hogy lesz benne egy kis humor. Lehet, hogy egy kicsit más animációt alkalmaznak. De lényegében minden egyes alkalommal egy ugyanolyan világban leszel. A Marvelnél ez máshogy van: minden egyes filmnél vagy sorozatnál egy teljesen más érzés kapja el az embert, még ha az egészet össze is köti a Marvel univerzuma.”

Sokkoló fotókon az egykor szuperjóképű Superman – Az egykori szívtiprót fel sem lehet ismerni

(Via IGN Magyarország)