16 híres színész, akiket már előfordult, hogy letartóztattak

  • 2 év ago
  • 11086 Views
  • 3 1
16 híres színész, akiket már előfordult, hogy letartóztattak

Vajon ki gondolta volna, hogy millió rajongó szeretete sem óvja meg a kedvenc sztárjainkat attól, hogy kirúgjanak a hámból?

9) Brian Bonsall, Csekkben a tenger

Brian Bonsall, Csekkben a tenger

Miután a híres Disney filmben játszott, Brian-t kétszer is letartóztatták ittas vezetésért 2001-ben és 2004-ben. 2007-ben megvádolták azzal, hogy bántalmazta a barátnőjét. Gyerekként több filmben is szerepelt, többek között a Családi kötelékek és a Star Trek: Az új nemzedék című filmekben,de 1994 óta nem szerepelt filmben.

10) Anneliese van der Pol, That’s So Raven

Anneliese van der Pol, That's So Raven

Raven legjobb barátját 2006-ban ittas vezetésért tartóztatták le. Vérében az alkoholszint kétszerese volt a megengedett limitnek. Anneliese 2011-ben visszatért a Disney Channel-hez, hogy az Indul a risza! Című filmben szerepeljen.

11) Mackenzie Phillips, So Weird

Mackenzie Phillips, So Weird

Ennek a filmnek a sztárját 2008-ban kokain és heroin birtoklásáért tartóztatták le. Mackenzie a Disney Channel filmjében, a Double Teamed-ben is szerepelt 2002-ben.

12) Omar Gooding, Smart Guy

Omar Gooding, Smart Guy

Cuba Gooding Jr. fiatalabb testvérét 2013-ban tartóztatták le ittas vezetésért. A Smart Guy és a Nickelodeon Wild and Crazy Kids című sorozatai óta Omar színészi karrierje egyenletes.

1 2 3 4