Egy héttel súlyos balesete után meghalt a híres színésznő, Anne Heche

  • 2 év ago
  • 1590 Views
  • 0 0
Egy héttel súlyos balesete után meghalt a híres színésznő, Anne Heche

Anne Heche 53 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt, miután a múlt héten egy autóbalesetet követően kómába esett.

A színésznő múlt péntek óta volt kórházban, miután az autó, amit vezetett, belerohant egy házba Los Angeles Mar Vista városrészében. Az autó kigyulladt, és a tűzoltók 65 percig küzdöttek a lángokkal, mire ki tudták húzni a roncsok közül. A baleset után Anne képviselője közleményt adott ki, melyben kifejtette, hogy „rendkívül kritikus állapotban” van, és a baleset óta kómában van. Csütörtök este a sajtósa elárulta, hogy várhatóan nem éli túl, és hogy végül lekapcsolják a lélegeztetőgépről.

Egy héttel súlyos balesete után meghalt a híres színésznő, Anne Heche

„Tegnap este agyhalottnak nyilvánították, de a szervadományozás miatt életben tartják a gépeken. A szíve még ver”

– mondta a képviselő helyi idő szerint pénteken (augusztus 12-én) 11 órakor. A TMZ jelentése szerint a kaliforniai törvények szerint az „agyhalál” a halál fogalmát jelenti. Bár az agya már nem működik, a szíve még mindig dobog, hogy megőrizze a szerveket az adományozáshoz.

„Ma egy ragyogó fényt, egy kedves és vidám lelket, egy szerető anyát és egy hűséges barátot veszítettünk el. Anne mélyen fog hiányozni, de gyönyörű fiai, ikonikus munkássága és szenvedélyes érdekérvényesítése révén tovább él. Bátorsága, hogy mindig kiállt az igazsága mellett, és terjesztette a szeretet és elfogadás üzenetét, továbbra is maradandó hatással lesz ránk.”

– mondta a színésznő képviselője a People-nek. Anne a kilencvenes évek végén vált ismertté a rajongók által kedvelt Fedőneve: Donnie Brasco (1997), Tudom, mit tettél tavaly nyáron (1997), a Hat nap, hét éjszaka (1998) és a Visszatérés a Paradicsomba (1998) című horrorfilmekben nyújtott alakításai révén. A közelmúltban szerepelt a 2020-as The Vanished című filmben, a 2021-es 13 Minutes (II) című filmben, és játszott Az idol című, hamarosan induló HBO-sorozat szereplőgárdájában.

Két gyermeket hagyott hátra, Homert és Atlast. Nyugodjék békében.

10 színész, aki a filmjük befejezte előtt váratlanul meghalt

(Via mafab.hu)