14 legjobb érzelmekkel teli film, amit mindenképpen látnod kell

  • 2 év ago
  • 21297 Views
  • 0 2
14 legjobb érzelmekkel teli film, amit mindenképpen látnod kell

Beköszöntött a tavasz. Ennek az időszaknak a beköszöntével előtérbe kerülhetnek az érzelmekkel teli filmek.

3. Lehetetlen /The Impossible, 2012/

Lehetetlen /The Impossible, 2012/

Thaiföld kiváló hely egy családi vakációra. Ezért dönt úgy Henry (Ewan McGregor) és Maria (Naomi Watts), hogy három gyermekükkel ott töltik a karácsonyt. A téli szünidő kiválóan telik, egészen december huszonhatodikának reggeléig, mikor egy váratlan földrengés következtében hatalmas szökőár indul meg Thaiföld partjai felé, a család pedig az utóbbi idők legpusztítóbb természeti katasztrófájának áldozatává válik. A valós eseményeket feldolgozó film nem csak a természet pusztító erejéről, de az együttérzés, a bátorság, és a jóindulat hatalmáról is szól.

2. Elcserélt életek /Changeling, 2008/

Elcserélt életek /Changeling, 2008/

Christine Collins 1928 márciusában munkájából hazatérve 9 éves fia hűlt helyét lelte. A rendőrség öt nappal később bejelentette, hogy megtalálták a kisfiút, azonban az igazság egészen más. A nyomozók rábeszélték a nőt, hogy vigyen haza egy másik gyermeket, aki nem is a sajátja. Christine elkeseredetten próbálja rábeszélni a hatóságokat, hogy folytassák a nyomozást, de ekkor rágalomhadjárat indul ellne. Egyetlen embert tud segítséget és vigaszt nyújtani neki, Briegleb szerzetes.

1. Titanic /Titanic, 1997/

7) Jack egy időutazó volt, aki eljött a Titanicba, hogy megakadályozza Rose öngyilkosságát.

A XX. század kezdetén megépítik a kor legnagyobb tengeri hajóját, a Titanicot. 1912. április 10-én a Titanic elindul Southampton kikötőjéből, hogy két megállással végül megérkezzen New Yorkba. A luxushajó a figyelmeztetések ellenére nem tudja elkerülni az ütközést egy jégheggyel, így két nappal az indulás után, fedélzetén több száz utassal elsüllyed.

Halle Berry már fiatalon is gyönyörűen nézett ki: 18 éves korában szépségversenyt is nyert

(Történetek forrása)

//Noncsi//

1 2 3 4