14 legjobb érzelmekkel teli film, amit mindenképpen látnod kell

  • 2 év ago
  • 21296 Views
  • 0 2
14 legjobb érzelmekkel teli film, amit mindenképpen látnod kell

Beköszöntött a tavasz. Ennek az időszaknak a beköszöntével előtérbe kerülhetnek az érzelmekkel teli filmek.

6. Séta a múltba /A Walk To Remember, 2002/

Séta a múltba (2002)

Landon (Shane West) a középiskolában igazi menő arcnak számít. A legnagyobb örömöt az jelenti számára, ha a gyengébbekkel gonoszkodhat. Ám egyszer balul sül el egy tréfája, és büntetésként közösségi munkát kell végeznie. Részt kell vennie a színdarabban, korrepetálnia kell a többieket, és hasonló, nem túlmenő feladatokat kell ellátnia. Eközben ismerkedik meg Jamie-vel (Mandy Moore), aki az iskola csodabogarának számít. A lány elvarázsolja Landont.

5. Ha maradnék /If I Stay, 2014/

Ha maradnék /If I Stay, 2014/

Mia Hall a tinédzserek gondtalan életét éli és a legfontosabb döntés, amit meg kell hoznia, nem más, mint, hogy zenei pályára készülve felvételizzen a nívós Juilliard zeneakadémiára vagy szerelmével, Adammel fűzze szorosabbra a szálakat. Azonban minden megváltozik, amikor egy felszabadult családi kirándulás tragédiába torkollik, Miának pedig élet és halál között egy sokkal fontosabb döntést kell meghoznia, amely nem csak a jövőjét, hanem egész sorsát befolyásolja.

4. Vissza hozzád /The Best of Me, 2014/

Vissza hozzád /The Best of Me, 2014/

Amanda Collier és Dawson Cole gimnáziumi éveik alatt egy párt alkottak. Azóta eltelt húsz év, ez idő alatt pedig egyszer sem találkoztak. Amikor egyik közös barátjuk tragikus körülmények között meghal, a temetésen egymásba botlanak. Találkozásuk úgy fest, lángra lobbantja sosem feledett szerelmüket. Idővel rájönnek, hogy annak idején miért nem tudták elviselni egymást, csakhogy egy felnőttként már nehezen képesek kompromisszumokat kötni. Vajon van jövője kettejük kapcsolatának?

1 2 3 4