Amy Schumer szégyellte bevallani, hogy szexuális erőszak áldozata lett

  • 6 hónap ago
  • 1370 Views
  • 0 0
Amy Schumer szégyellte bevallani, hogy szexuális erőszak áldozata lett

A komikus őszintén vallott arról, hogy a múltban többször is közösültek vele az akarata ellenére.

Kevesen tudták, hogy a mindig jó kedélyű és vicces Amy Shumer is szexuális erőszak áldozata lett. A népszerű komikus a Marie Claire magazinnak nyilatkozott a rossz élményű, akarata ellenére történt aktusokról, de saját bevallása szerint már túl van rajta és nem haragszik erőszaktevőire.

10 világsztár, aki mindent megtesz, hogy boldoggá tegye a rajongóit

„Életem első szexuális élményéről nem mondhatom azt, hogy jó volt. Nem is gondoltam rá egészen addig, amíg újra nem olvastam a naplóimat. Amikor megtörtént, úgy fogalmaztam róla, mintha egy reklámcédula volna. Azt írtam: … aztán lenéztem, és akkor tudatosult bennem, hogy belém hatolt. Azt mondta nekem, hogy nagyon sajnálja, és el sem hiszi, hogy ezt teszi velem. Huszonhárom évvel ezelőtt történt. Később volt egy másik barátom is, aki figyelmen kívül hagyta, amikor nemet mondtam neki.”

– nyilatkozta a lapnak a 41 éves szőkeség. Az interjú során Amy Schumer arról is szót ejtett, hogy ma már nem érzi áldozatnak magát, ami sokaknak szúrhatja a szemét.

„Tudod, megerőszakolt lányként nemcsak megszégyenítve, hanem dühösnek kell érezned magad. Az embereket bosszantja, ha nem játszod a tökéletes áldozatot.”

Felismeri? Ő volt a Becstelen brigantyk bosszúálló csúcsbombázója

(Via Starity)