12 eltitkolt döbbenetes filmjelenet, amit még sohasem láttál

  • 2 év ago
  • 19499 Views
  • 2 0
12 eltitkolt döbbenetes filmjelenet, amit még sohasem láttál

Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag rengeteg olyan kimaradt jelenet létezik, amit sohasem tártak fel a filmrendezők annak ellenére, hogy döntő jelentőséggel bírnának a cselekmény menetében.

3) Micsoda nő

Bizonyára emlékszünk még a pillanatra, amikor Edward megmenti Vivian-t a drogdílerek karmai közül. Vagy mégsem? Nyilván azért nem tették bele a filmbe ezt a jelenetet, mert így nem befolyásolta semmi a benyomásainkat a főszereplővel kapcsolatban. Az eredeti forgatókönyv sokkal drasztikusabb: a megállapodásban az is benne volt, hogy a nő egy hétig nem fogyaszt kokaint.

2) Szárnyas fejvadász

Bár ez a jelenet kevesebb mint 30 másodpercig tart, az egész cselekményt felforgatja. A film happy ending-jét jelentősen árnyalja a rendező verziója, melyben Deckard egy origami egyszarvút talál. Ennek a jelképnek hatalmas szerepe van, de a tényleges jelentőségét csak úgy lehet felfogni, ha az álmokat is figyelembe vesszük. Így válik egyértelművé, hogy Deckard egy klón, és Gaff tette az orrigamit a közelébe, hogy tudassa vele, ő is látta Deckard álmait.

1) Öngyilkos osztag

Nehéz lenne elképzelni Harley Quinn-t a baseballütője nélkül. Vajon miért részesíti ilyen nagy törődésben azt a tárgyat? Egy kimaradt jelenetből egyértelművé válik. Harley ugyanis végignézi, ahogyan Joker agyonver valakit egy ütővel. A következő jelenetben megtiltja a gengsztereknek, hogy végezzenek a lánnyal, amivel kifejezi, hogy törődik vele. A kibontakozó érzelmek miatt fogadja el azt a baseballütőt

+1) Amerika Kapitány: Az első Bosszúálló

Az első Amerika Kapitány film alcíme „Az első Bosszúálló”, viszont a képregények lapjain Amerika Kapitány nem szerepelt a Bosszúállók alapítótagjai között. Ott a Hangya, Darázs, Hulk, Vasember és Thor alkották a csapat első felállását, míg a Kapitány jégbe fagyott testére csak néhány számmal később találtak rá.

A szakértők kimondták, hogy a Szerelmünk lapjait be kéne tiltatni, mert káros hatással van az emberekre

(Forrás: Brightside)

//Jana//

1 2 3 4