12 eltitkolt döbbenetes filmjelenet, amit még sohasem láttál

  • 2 év ago
  • 19545 Views
  • 2 0
12 eltitkolt döbbenetes filmjelenet, amit még sohasem láttál

Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag rengeteg olyan kimaradt jelenet létezik, amit sohasem tártak fel a filmrendezők annak ellenére, hogy döntő jelentőséggel bírnának a cselekmény menetében.

6) A csodálatos Pókember 2.

Peter abban a hitben élt, hogy szülei elhunytak. Igyekezett azonban minél többet megtudni haláluk körülményeiről. A végleges film zárása mellett létezik annak egy igencsak bizarr változata, melyben Peter Parker találkozik az édesapjával.

5) Star Wars: Az ébredő Erő

A filmben Finn elmagyarázza Rey-nek, hogy rádöbbent, nem volt gyilkos a legelső háborúban, amiben részt vett. Elmondja azt is, hogy sohasem térne vissza a rohamosztagosok rendjébe. Ezt egy olyan jelenet bizonyítja, amit sohasem tártak a nyilvánosság elé: a legelső csatája során meglátt egy anyát a gyermekével, és ahelyett, hogy megölné őket, elteszi a fegyverét.

4) Prometheus

A producerek egyértelműen azért vettek ki néhány kulcsjelenetet a filmből, hogy bonyolítsák a cselekményt. Vegyük például a „másik”, elvetett filmkezdetet, melyben a földönkívüliek egy fekete folyadékból embert gyártanak. Egy olyan folyamatra is fény derül ebben a jelenetben, mely során az idegenek DNS-e vízben újra egyesül. Ha ez is bekerült volna a filmbe, nem kellett volna annyit gondolkodnia a nézőnek, hogy mire is jó az a sötét, folyékony kémiai anyag.

1 2 3 4