12 eltitkolt döbbenetes filmjelenet, amit még sohasem láttál

  • 2 év ago
  • 19566 Views
  • 2 0
12 eltitkolt döbbenetes filmjelenet, amit még sohasem láttál

Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag rengeteg olyan kimaradt jelenet létezik, amit sohasem tártak fel a filmrendezők annak ellenére, hogy döntő jelentőséggel bírnának a cselekmény menetében.

9) Deadpool

Wade-nél végső stádiumú rákot diagnosztizáltak. Egy jelenetben azonban (mely sajnos nem került be a végső filmbe), Wade és Vanessa Guadalajara-ba mennek, hogy a feketepiacon gyógyszert keressenek. Ott felfedezik, hogy az orvos átveri a betegeit. Teljes reményvesztettsége úrrá lesz rajta, és ott, mindenki előtt megöli a doktort. A jelenet jól szemlélteti, mi Wade átalakulásának oka a kegyetlen Deadpool-lá.

8) Jégvarázs

A testvéri szeretet meséje eleinte a Jégkirálynő egy adaptációja lett volna, mely következtében Elsa lett volna a főellenség. Végül pozitív szereplő lett belőle, de bizonyos tulajdonságai miatt nem sok hiányzott ahhoz, hogy átbillenjen a sötét oldalra. Egy kimaradt jelenetben például Elsa bezár és kínvallatásra fog két katonát, hogy információt nyerjen.

7) Zootropolis – Állati nagy balhé

Zootopia egy állati társadalom. A ragadozók és a növényevők békében élnek egymás mellett. Van egy jelenet, ami fényt derít ennek a jelenségnek az okára: Judy és Nick egy fiatal medve felavató partijába csöppennek. A maci apja egy elektrosokk-nyakörvet ajándékoz neki, ami biztosítja, hogy a fiából ne legyen szörnyeteg. Ennyit a békéről.

1 2 3 4