12 dolog, ami nem tűnt fel a Jóbarátok nézése közben

  • 2 év ago
  • 33466 Views
  • 3 2
12 dolog, ami nem tűnt fel a Jóbarátok nézése közben

Kétségtelen tény, hogy a tévétörténelem egyik legnépszerűbb szitkomját köszönthetjük a Jóbarátok képében annak ellenére is, hogy az epizódokban elvétve ugyan, de akadnak bakik és szokatlan részletek.

7) Érdekes üzenetek voltak a Chandler és Joey lakásának ajtaján elhelyezett táblácskán

Gyerekkorunkban sokaknak volt ilyen rajztáblánk, melynek tartalmát egy húzással eltüntethettük, Chandlerék pedig egy ilyet helyeztek bejárati ajtajuk belső felére. A táblán a tíz évad során számtalan mókás üzenetet váltottak a szereplők. Amikor Chandler és Monica beismerték, hogy összejöttek, akkor a C.B. + M.G. mindörökké felirat volt olvashtó, emellett Chandler itt üzent Joey-nak, ha valakit vissza kellett hívnia vagy találkozója volt.

8) Monica lakásában mindig máshol volt az ablak

Mivel Monica lakásában játszódik a történet jelentős része, így több száz alkalommal volt alkalmunk megcsodálni annak berendezését, de talán nem mindenkinek tűnt fel, hogy a konyhai ablak gyakran máshol helyezkedett el, mint egyébként, nem is beszélve a folyton változó kilátásról…

9) Monicának volt egy befőttes üvege a munkahelyén, melybe pénzt kellett tennie, ha kiabált valakivel

Monica ahogy magával, úgy másokkal szemben is nagy igényeket támasztott a sorozatban, így aligha meglepő, hogy olykor kénytelen volt leszúrni egy-egy alatta dolgozó munkatársat. Hogy visszafogja magát és jobb hangulat legyen a konyhában, tartott ott egy üveget, melybe minden alkalommal tennie kellett egy dollárt, amikor kiabált valakivel.

1 2 3 4