12 dolog, ami nem tűnt fel a Jóbarátok nézése közben

  • 2 év ago
  • 33490 Views
  • 3 2
12 dolog, ami nem tűnt fel a Jóbarátok nézése közben

Kétségtelen tény, hogy a tévétörténelem egyik legnépszerűbb szitkomját köszönthetjük a Jóbarátok képében annak ellenére is, hogy az epizódokban elvétve ugyan, de akadnak bakik és szokatlan részletek.

4) Barátai nem nevettek Chandler viccein

A széria rajongói között valószínűleg nem sokan akadnak, akik ne kedvelnék Chandler szarkasztikus humorát – kivéve talán a barátait, ugyanis ők szinte soha nem nevettek a viccein, még ha el is ismerték, hogy közöttük ő a vicces figura. Ennek oka valószínűleg abban keresendő, hogy a rendező nem akarta megzavarni felesleges vihorászással a történet menetét.

5) Rossnak két születésnapja volt

Míg a többiek öregedtek, addig Ross egy napot sem idősödött, sőt! A harmadik, a negyedik és az ötödik évadban is 29 éves volt, és elmondása szerint decemberi napon született. Ezzel szemben egy másik alkalommal azt állította, október 18-án ünnepli a születésnapját.

6) Egy alkalommal az egész stáb nevét megváltoztatták

A hatodik évad első epizódjában a főszereplők minden tagjának neve mellé odabiggyesztették az Arquette vezetéknevet, hogy így gratuláljanak David Arquette-nek és Courteney Coxnak a házasságkötéséhez, hiszen a színésznő innentől Courteney Cox Arquette-ként használta a nevét.

1 2 3 4