10 színész, akinek sikerült egy szereppel megmentenie karrierét

  • 2 év ago
  • 19185 Views
  • 0 0
10 színész, akinek sikerült egy szereppel megmentenie karrierét

Minden színész azt akarja, hogy filmjei sikeresek legyenek. De néha előfordul, hogy egyik film a másik után csődhöz vezet, a kritikusok pusztító kritikákat írnak, és az Oscar-jelölések helyett a filmek Arany Málna-díjat kapnak. A kudarcok körének megszakításához a színészeknek meg kell mutatniuk képességeiket, és részt kell venniük egy igazi remekműben.

Pontosan ezt tették a következő cikkünk szereplői. Mindegyiküknek sikerült újraindítania karrierjét és visszaszerezni a közönség szeretetét.

1) Keanu Reeves

10 színész, akinek sikerült egy szereppel megmentenie karrierét

A Mátrix sikere után a nézők Keanu Reeves-től ugyanolyan fényes szerepeket vártak el, de sajnos a színész csalódást okozott rajongóinak. Az Amikor megállt a Föld (2008) című filmet jelölték az Arany Málna díjra.

A 47 Ronin (2013) című film csőd lett, miután 151 millió dollárt keresett 175 millió dolláros költségvetéssel. A John Wick (2014) című akciófilmben nyújtott szerep segítette Keanut, hogy visszanyerje nézői és kritikusai szeretetét. Ez a 20 millió dolláros költségvetéssel rendelkező film 86 millió dolláros kasszasikert ért el.

2) Ryan Reynolds

10 színész, akinek sikerült egy szereppel megmentenie karrierét

A 2010-es években Ryan Reynolds karrierje lefelé indult. A Zöld Lámpás című film kudarcba fulladt, és az IMDb-n csak 10-ből 5,5-ös minősítést kapott. A színész beismerte, hogy miután eljátszotta ezt a szerepet, nem ajánlottak neki sok más projektet. De egy másik szuperhősös film lett Reynolds üdvössége – ez a Deadpool című fekete vígjáték (IMDb-besorolás – 8), amely a Joker 2019-es premierjéig a legjobban kereső 18-as film volt.

3) Matthew McConaughey

10 színész, akinek sikerült egy szereppel megmentenie karrierét

A 2000-es években McConaughey közepes besorolású romantikus vígjátékokban játszott. Sok ember számára úgy tűnt, hogy az olyan filmekben játszott szerepek, mint a Szeretném, ha szeretnél (IMDb-értékelés – 5,3), a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? (IMDb-értékelés – 6,4), és az Anyám nyakán (IMDb-értékelés – 5,6) jelentették a színész karrierjének csúcspontját. De 2013-ban Matthew bebizonyította, hogy többre képes.

Megjelent a Mielőtt meghaltam című film, és Matthew elnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat. A törvény nevében című tévésorozat egy másik példája annak, hogy McConaughey képes összetett drámai szerepeket játszani.

1 2 3 4