A 10 legjobb film, melytől garantáltan megáll az eszed

  • 2 év ago
  • 11119 Views
  • 2 2
A 10 legjobb film, melytől garantáltan megáll az eszed

Alábbi cikkünkben olyan filmeket veszünk egy kalap alá, melyek valamilyen szinten képesek megváltoztatni a gondolkodásmódodat. Ezeket a produkciókat nem csak azért jó nézni, mert izgalmasak, hanem olyan összeesküvés elméleteknek lehetünk a szemtanúi, melyek akár még igazak is lehetnek.

8) A tökéletes trükk (The Prestige, 2006)

A tökéletes trükk (The Prestige, 2006)

A két bűvész, az elegáns Robert Angier és a zseniális Alfred Borden a XX. század Londonjának legünnepeltebb varázslói. A múltban barátok voltak, de egy baleset tönkreteszi kapcsolatukat, és egymás legnagyobb ellenségeivé válnak. Legfőbb vágyunk, hogy legyőzzék a másikat, versengésükben minden eszköz megengedett.

9) Csodás álmok jönnek (What Dreams May Come, 1998)

Csodás álmok jönnek (What Dreams May Come, 1998)

Annie (Annabella Sciorra) és Dr. Chris Nielsen (Robin Williams) házasságán otthagyja a nyomát életük legnagyobb tragédiája, két gyermekük korai halála. Annie nem képes túltenni magát a gyászon, Chris pedig minden tőle telhetőt megtesz, hogy rendbe hozza életüket. Négy évvel a történtek után Chris egy balesetben életét veszti, majd a Paradicsomba kerül. Itt újra találkozik gyermekeivel és szeretett kutyájával. Megtudja, hogy felesége nem sokkal a balesete után öngyilkosságot követett el, és az alvilágba jutott. A derék férj Alberttel (Max von Sydow), az őrangyalával az asszony felkutatására indul.

10) Időhurok (Predestination, 2014)

Időhurok (Predestination, 2014)

Egy időutazó ügynök utolsó megbízatására indul, hogy egyszer és mindenkorra megfékezze a bűnözőt, aki valahogy mindig kicsúszott a kezei közül.

30 világsztár, akik úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás

(Forrás: Filmezzünk.hu)

1 2 3