10 gyönyörű film a határokon átívelő szerelemről

  • 2 év ago
  • 8616 Views
  • 2 1
10 gyönyörű film a határokon átívelő szerelemről

Belegondoltál már abba, hogy pihentető külföldi utazásod során besétál az életedbe a Nagy Ő? Nos, filmekben ez igen gyakran megesik.

8) A szerelem hullámhosszán (Sleepless In Seattle, 1993)

A szerelem hullámhosszán (Sleepless In Seattle, 1993)

Ez a film tekinthető a távkapcsolatokról szóló filmek úttörőjének. Az özvegyember, Sam Baldwin (Tom Hanks) bátor kisfia, Jonah (Ross Malinger) betelefonál egy rádiós műsorba, hogy apjának feleséget találjon. Ez a kis csínye aztán ábrándokkal teli távolsági kapcsolatot szül apja, és egy baltimore-i újságírónő, Annie Reed (Meg Ryan) között.

9) Hétmérföldes szerelem (Going The Distance, 2010)

Hétmérföldes szerelem (Going The Distance, 2010)

Erin (Drew Barrymore) és Garrett (Justin Long) mindketten az Egyesült Államokban élnek, csak éppen egyikük a keleti parton, New Yorkban, míg másikuk a nyugatin, San Francisco-ban lakik. Vajon hogyan lehet egy ilyen románc lángját fenntartani?

10) A szeretet ereje (The Courage to Love, 2000)

A szeretet ereje (The Courage to Love, 2000)

A 19. századi New Orleans-ban szokás volt egy bálon felvonultatni a szépséges fekete bőrű hölgyeket, akiket gáláns fehér fiatalemberek kiválasztottak. Henriette (Vanessa Williams) szülei is így találkoztak, de sorsuk arra készteti a fiatal lányt, hogy ne az ő példájukat kövesse. Amikor azonban Dr. Gerard Gaultier (Gil Bellows), a francia orvos beleszeret, Henriette kénytelen meghozni élete legfontosabb döntését.

//Jana//

7 romantikus vígjáték, amit mindenképpen meg kell nézned

1 2 3