10 gyönyörű film a határokon átívelő szerelemről

  • 2 év ago
  • 8663 Views
  • 2 1
10 gyönyörű film a határokon átívelő szerelemről

Belegondoltál már abba, hogy pihentető külföldi utazásod során besétál az életedbe a Nagy Ő? Nos, filmekben ez igen gyakran megesik.

5) P.S. I Love You (2007)

P.S. I love you /P.S. I Love You, 2007/

Amikor Holly (Hilary Swank) férje, Gerry (Gerard Butler) váratlanul meghal, álmában sem gondolta volna, hogy kapcsolatuk ezzel korántsem ért véget. Gerry ugyanis 10 titkos üzenetet hagyott hátra a fiatal özvegynek, melyek segítségével Holly könnyebben elviseli a fájdalmat, és új életet tud kezdeni.

6) Az időutazó felesége (The Time Traveler’s Wife, 2009)

Az időutazó felesége /The Time Traveller’s Wife, 2009/

Henry (Eric Bana) és Clare (Rachel McAdams) esete egyedülálló és megismételhetetlen. Clare 6 éves kora óta ismeri Henry-t, aki akkor 36 volt, ám amikor összeházasodnak, a lány 23, a férfi meg 31 éves. Lehetetlen, mégis igaz. Henry egy nagyon ritka genetikai betegségben szenved, mely következtében időnként más-más évben vagy évtizedben találja magát. Ismétlődő és elkerülhetetlen eltűnését Clare nehezen dolgozza fel. Bár nem a térbeli, hanem az időbeli távolság a nagy, ez a nagyszerű film sem maradhat ki a listából.

7) A vonal másik végén (The Other End of the Line, 2008)

A vonal másik végén (The Other End of the Line, 2008)

Egy gyönyörű történet egy indiai lány és egy amerikai srác nem mindennapi története. A két fiatal ugyanis egy olyan megfoghatatlan úton szeret egymásba, hogy még sohasem találkozott a másikkal: telefonon. Kapcsolatuk azonban váratlan akadályokba ütközik…

1 2 3