A 15 legjobb kutyás film, amit feltétlen látnod kell

  • 2 év ago
  • 57553 Views
  • 4 7
A 15 legjobb kutyás film, amit feltétlen látnod kell

Az alábbi bejegyzésünkben az emberek mellett a kutyák is főszerepet kapnak. Következzenek az általunk legjobban kedvelt kutyás filmek!

3. 101 kiskutya /101 Dalmatians, 1961/

101 kiskutya /101 Dalmatians, 1961/

Roger Radcliffe (Ben Wright) egy szép dalmata, Pongo (Rod Taylor) büszke gazdája. Egy napon Roger összeismerkedik Anitával (Lisa Davis), akinek szintén van egy dalmatája, Perdita (Cate Bauer). A gazdik szerelembe esnek és összeházasodnak, akárcsak kutyusaik. Pongónak és Perditának hamarosan 15 kiskutyája születik. A pöttyös szőrgolyók bundájára Szörnyella Defrász feni a fogát, a szívtelen nőszemély ugyanis megrögzött bundaimádó. Szörnyella felbérel néhány tolvajt, hogy lopják el a kölyköket. A kiskutyák egy csapásra életveszélybe kerülnek, vajon sikerül meglógniuk Szörnyella karmai közül?

2. Hacsi – A leghűségesebb barát /Hachiko: A Dog’s Story, 2009/

Hacsi – A leghűségesebb barát /Hachiko: A Dog’s Story, 2009/

Parker Wilson (Richard Gere), az egyetemi tanár egy napon Bedridge-ben a vasútállomáson egy kutyára talál. Wilson hazaviszi a jószágot azzal a szándékkal, hogy majd megkeresi a gazdáját. Felesége, Cate (Joan Allen) nem fogadja szívesen az új négylábút, de végül megbarátkozik a gondolattal. Közben a kutyát elnevezi Hacsinak. A gazdi azonban csak nem akar jelentkezni a megárvult kutyusért.

1. Lassie /Lassie, 2005/

Lassie /Lassie, 2005/

Kutyás filmek toplistánk első helyezettje egy yorkshire-i bányászfaluban élő kisfiúról és hűséges kutyájáról szól. Mivel nehéz idők járnak a Carraclough családra, kénytelenek eladni szeretett skótjuhász kutyájukat, Lassie-t Rudling hercegének. Lassie-t gazdáitól ötszáz mérföldre, a Skócia északi partjainál álló hercegi kastélyba szállítják, ahonnan csodával határos módon megszökik. Így kezdődik a Nagy-Britannia csodaszép tájait átszelő, hihetetlen utazás, amelynek során Lassie számtalan veszéllyel néz szembe, hogy átkelhessen az országon, és időben hazatérjen karácsonyra.

Facebook Skin

(Forrás: Filmezzünk.hu)

1 2 3 4