10 híresség, aki feladta a hírnevet egy civil munkáért cserébe

  • 2 év ago
  • 126785 Views
  • 9 13
10 híresség, aki feladta a hírnevet egy civil munkáért cserébe

Nem mindenki akarja az életét a reflektorfényben élni. Néhány híresség úgy döntött, hogy feladja a hírnevét, hogy rendes életet éljen rendes munkával.

Alábbi összeállításunkban 10 olyan celebet mutatunk be, akik megpróbáltak normális életet élni, miután híressé váltak.

1) Geena Davis: társadalmi aktivista

Geena Davis: társadalmi aktivista

Geena úgy döntött, hogy háttérbe szorítja a színészkedést, hogy a női karaktereket növelje a médiában.  A színésznő megalapított:  a Nemek között a médiában. Bár Davis főtevékenysége az aktivizmusa, 2014-ben visszatért a színészkedéshez, amikor megjelent a Grey’s Anatomy-ban (A Grace Klinika) és az Exorcistban (Az ördögűző) 2016-ban.

2) Kevin Jonas: vállalkozó

Kevin Jonas: vállalkozó

Egy évvel azután, hogy a Jonas Brothers felbomlott, Kevin úgy döntött, hogy szerződéskötésekbe fog. Ugyanakkor egy marketing cég társ vezérigazgatója lett és partnerkapcsolata a híres videó megosztó alkalmazással. Tehát Kevin üzembe helyezte magát a világban.

3) Nikki Blonsky: kozmetikus

Nikki Blonsky: kozmetikus

Miután megjelent a Hairspray-ben és a rövid életű Huge-ban, Nikki elhagyta Hollywood-ot és egy cipőboltban dolgozott New Yorkban. Később úgy döntött, hogy kozmetológusként karriert csinál és egy fodrászatban bérelt helyet. 2013-ban visszatért a Smash (Kasszasiker) sorozatban. 2017-ben megjelent a Dog Years című filmben.

1 2 3 4