12 filmsztár, aki a vásznon kívül is mentett már életet

  • 2 év ago
  • 13689 Views
  • 1 2
12 filmsztár, aki a vásznon kívül is mentett már életet

Csak azért mert a hírességek eljátszanak egy hősies szerepet a moziban vagy a tévében nem jelenti azt, hogy ne lehetnének a való életben is hősök. Az élet sokkal nagyobb rendező, mint gondolnánk. Ez lehet, hogy néhányakat meglep, de sok híresség van, aki megmentette már valaki életét – és nem csak akkor, amikor szerepet játszott.

7) Harrison Ford

Harrison Ford

Összhangban a Star Warsos karakterével, Han Soloval, Ford ismert a hősies oldaláról is. 2001-ben, egy 13 éves cserkészfiú elveszett a Yellowstone nemzeti parkban. Természetesen Ford egyből felszállt a  helikopterével, hogy részt vegyen a keresésben és a mentőakcióban. Ahogy bizonyára gondolták, Ő és más keresők sikeresen megtalálták a fiút.

8) Ryan Gosling

Ryan Gosling

Ha a legnagyobb rajongói még nem szeretnék eléggé, 2012-ben Ryan Gosling megmentette egy nő életét, akit elütött volna egy sárga taxi New Yorkban. A nő épp tweetelt egy romantikus komédiáról, amikor Gosling hangos fennszóval felkiáltott, hogy “Hey, Figyelj!”. A kiáltásnak köszönheti a nő az életét.

9) Gerard Butler

Gerard Butler

1997-ben, mielőtt szerepelt volna Az operaház fantomjában, Butler megmentett egy fiút a megfulladástól. Miközben anyjával piknikezett Skóciában, egy fiú kiáltott, hogy segítség kéne a barátjának, Butler egyből felugrott, hogy segítsen. „Nem hívnám magam hősnek,” mondta

csak ösztönösen cselekedtem. Amikor kihoztam élettelen volt. Csak hálás vagyok, hogy most már rendben van.

Butler megkapta a hősiességéért bátorság oklevelet, a Royal Humane Society of Scotland-tól.

1 2 3 4