10 film, amelytől patakokban folynak a könnyeid

  • 1 hét ago
  • 18605 Views
  • 1 5
10 film, amelytől patakokban folynak a könnyeid

A sztori egyre szomorúbb és lehangolóbb, és ti az utolsó percig abban bíztok, hogy mégiscsak a filmesek pozitív befejezést tartogatnak. Ismerős?

9) Hacsi – A leghűségesebb barát (2009)

Hacsi – A leghűségesebb barát (2009)

Parker Wilson (Richard Gere), az egyetemi tanár egy napon Bedridge-ben a vasútállomáson egy kutyára talál. Wilson hazaviszi a jószágot azzal a szándékkal, hogy majd megkeresi a gazdáját. Felesége, Cate (Joan Allen) nem fogadja szívesen az új négylábút, de végül megbarátkozik a gondolattal. Közben a kutyát elnevezi Hacsinak. A gazdi azonban csak nem akar jelentkezni a megárvult kutyusért.

10) Az élet szép (1997)

Az élet szép (1997)

1938-ban az ábrándos Guido beleszeret tanárnőjébe, Dorába. A lány egy náci tiszt menyasszonya, Guido viszont félig zsidó. Mindent megtesz azért, hogy a lány ne menjen hozzá a katonához, az esküvőn pincérként is feltűnik. A küzdelme sikerrel zárul, Dorát elveszi, és fiuk születik. Azonban a háború közbeszól, Guidot és családját internáló táborba hurcolják. Hogy szenvedésüket enyhítse, kitalálja, hogy az egész helyzet csak egy játék, ahol a rabok versenyzők, a fogva tartók pedig a játék vezetői. A történet a keserédes humor eszközével mutatja be a fantázia és a szeretet erejét a legnagyobb emberi drámák közepette.

Meg sem ismernénk az utcán, ha szembejönne: így néz ki Gérard Depardieu 2024-ben, 75 évesen

(Történetek forrása)

//Lina//

1 2 3 4