10 híresség, akik hétköznapi emberekbe szerettek bele

  • 1 hónap ago
  • 12640 Views
  • 1 1
10 híresség, akik hétköznapi emberekbe szerettek bele

Ha egy sztár összejön egy hétköznapi emberrel, az mindig ad egy kis reményt a halandó rajongóknak, hisz egy kis ideig elhiszik, hogy Brad Pitt vagy Leonardo DiCaprio is beléjük szerethet. 

9) John Travolta és Kelly Preston

10 híresség, akik hétköznapi emberekbe szerettek bele

Preston azt állítja, már akkor eldöntötte, hogy a Ponyvaregény sztárjához fog hozzámenni feleségül, amikor 16 évesen kijött egy moziból, és meglátta a Grease plakátján a szívdöglesztő színészt. Az élet úgy hozta, hogy közben a csinos lány maga is színész lett (olyan filmekben láthattuk, mint az Ikrek, a Meglesni vagy megszeretni és a Nekem 8), ez azonban mit sem változtat rajongói hozzáállásán. Travolta tehát 1991-ben egy híres rajongóját vette el, akivel azóta három gyermekük is született (a legidősebb, Jett – aki Kawasaki-szindrómában szenvedett – 2009-ben meghalt). A sztárnak és „rajongójának” pedig házasságuk során készült közös filmjük is, a Vén csontok című vígjáték. Sajnos Kelly hosszú betegség után a 2020-as évben elköltözött az élők sorából.

10) Jessica Alba és Cash Warren

10 híresség, akik hétköznapi emberekbe szerettek bele

Nem csak a férfi sztárok választanak maguknak szerelmest a rajongóik közül, a nőknek is jólesik a rajongás a hétköznapokon is. Jessica Alba legalábbis biztos így érezhetett, amikor összejött Cash Warrennel, aki egyszerű produkciós asszisztensként dolgozott filmje, A Fantasztikus Négyesforgatásán. Néhány évvel később, 2008-ban a pár össze is házasodott, méghozzá igen romantikus körülmények között: egy olyan szinten titkos esküvőn, hogy arra még a legközelebbi rokonokat sem hívták meg, annyira szűk körű volt. Ezek után Albáéknak két kislányuk is született: Honor Marie szűk egy hónappal az esküvő után, Haven pedig 2011-ben. És az egykori rajongósrác is alaposan kinőtte magát, hiszen már nem asszisztensként, hanem producerként jegyez filmeket és sorozatokat (például a Kontroll nélkül című Gina Carano-akciófilmet vagy egy Being Terry Kennedy című szériát).

+1) Patrick Dempsey és Jillian Fink

10 híresség, akik hétköznapi emberekbe szerettek bele

A Grace klinika sztárja úgy ismerkedett meg későbbi feleségével, hogy időpontot foglalt egy szépségszalonba, és a nő lett a fodrásza. A hajvágás 1999-ben házassághoz és három közös gyermekhez vezetett, és mondhatni, hogy kapcsolatuknak köszönhetően valamennyire Jillian is bekerült a hollywoodi körforgásba. Habár a nő korábban is dolgozott filmforgatások sminkes csapatában, 2000-ben a Családi tótágas című alkotásban olyan sztárokat sminkelhetett, mint Drew Barrymore, Jennifer Jason Leigh és Mischa Barton, 2007-ben pedig saját dekorkozmetikum termékekkel jött ki az Avonnál. 2015-ben ugyan a pár házassága veszélybe került (sokáig úgy tűnt, el is válnak), de aztán sikerült megoldaniuk a válságot. Megismerkedésük apropóját pedig azzal a hétköznapi gesztussal ünneplik rendszeresen, hogy állítólag azóta is Jillian vágja a sztár haját.

JIM CARREY: “Jézus Krisztus volt az a személy, akinél reményt és kegyelmet találtam”

(Forrás)

1 2 3 4