10 borzalmasan rossz film, ami annak ellenére lett rossz, hogy a legjobb színészek szerepeltek benne

  • 1 hónap ago
  • 13052 Views
  • 1 1
10 borzalmasan rossz film, ami annak ellenére lett rossz, hogy a legjobb színészek szerepeltek benne

Ismered az érzést, amikor megnézel egy már régen várt filmet, amiben éppen a kedvenc színészed a főszereplő, aztán leesik az állad, hogy mennyire borzasztó volt? Ilyenkor a legtöbbünkben csupán egy kérdés merül fel: MIÉRT?

9) Gerard Butler – Beowulf – A hős és a szörnyeteg (2005)

10 borzalmasan rossz film, amiben a legjobb színészek szerepeltek

Borzalmas szörnyeteg tizedeli Hrothgar dán király embereit. A hír hallatára Beowulf, a hõs gaut harcos a társaival, régi barátja, a király segítségére siet. A baljóslatú jelek ellenére megküzd a szörnyeteggel, és végül sikerül is megölnie. Hamarosan azonban a szörny anyja, a tengeri boszorkány bosszút áll fiáért. Beowulf a boszorkánnyal is végez, ám ekkor egy kisfiú, Grendel, a meggyilkolt emberevõ szörnyeteg fia bukkan fel. Ám Beowulf az ártatlan gyermeket nem tudja megölni.

10) Salma Hayek – Amit nem akarsz tudni a szüleidről (2019)

10 borzalmasan rossz film, amiben a legjobb színészek szerepeltek

Frank és Nancy egy kissé iszákos pár, akik ennek ellenére szeretik fenntartani egy normális élet látszatát. Egyetlen gyerekük épp egyetemre ment, ők pedig visszatérhetnek kényelmesnek és gazdagnak tűnő kertvárosi életükbe. Ám anyagi helyzetük egyre inkább siralmas, ők pedig egyre lehetetlenebb módokon szeretnék fenntartani az életszínvonalat és a látszatot. Elhatározzák, hogy kiadják az épp nyaraló szomszéd házát – ám amikor félreértések folyamán őket rabolják el, szembe kell nézniük a nyilvánvaló igazsággal, amire eddig nem voltak hajlandóak.

+1) Sylvester Stallone – Szupercella 2: Hades (2018)

10 borzalmasan rossz film, amiben a legjobb színészek szerepeltek

Évek teltek el, mióta Ray Breslin (Sylvester Stallone) kiverekedte magát a Sírkő nevű szökésbiztos szuperbörtönből. Új elit csapatával arra specializálódtak, hogy ártatlan embereket szabadítsanak ki veszélyes helyzetekből. Amikor megtudja, hogy egyik legjobb emberét, a Wing Chun mester Shut a HADES-ba hurcolták, ahol a fogvatartottak állatként küzdenek egymással nap mint nap az életben maradásért, Breslin és csapata minden megtesz, hogy kiszabadítsa társukat a rafinált, hi-tech, harci labirintus fogságából.

Kizárt, hogy még mindig ráismersz a Harry Potter filmek egyik legismertebb sztárjára

//Spencer//

(Történetek forrása)

1 2 3 4