10 borzalmasan rossz film, ami annak ellenére lett rossz, hogy a legjobb színészek szerepeltek benne

  • 1 hónap ago
  • 13051 Views
  • 1 1
10 borzalmasan rossz film, ami annak ellenére lett rossz, hogy a legjobb színészek szerepeltek benne

Ismered az érzést, amikor megnézel egy már régen várt filmet, amiben éppen a kedvenc színészed a főszereplő, aztán leesik az állad, hogy mennyire borzasztó volt? Ilyenkor a legtöbbünkben csupán egy kérdés merül fel: MIÉRT?

7) Sandra Bullock – Ő a megoldás (2009)

10 borzalmasan rossz film, amiben a legjobb színészek szerepeltek

Mary Horowitz meg van győződve arról, hogy az igaz szerelmet a CNN egyik operatőrének karjaiban fogja megtalálni, épp ezért mindenhova követni kezdi őt, ha át kell utaznia az országot, Mary is útra kel, s közben megpróbálja választottját is meggyőzni arról, hogy nekik kettejüknek mindenképp össze kell jönniük.

8) Anthony Hopkins – Tudathasadás (2007)

10 borzalmasan rossz film, amiben a legjobb színészek szerepeltek

Álom és valóság, saját élete és a film, amit éppen ír reménytelenül összekeveredik Felix Bonhoeffer, az idős, de még keresett hollywoodi forgatókönyvíró elméjében. Felix legújabb munkáját éppen a Mojave sivatagban forgatják, és amikor a rendező alkotói válsága miatt elakad a forgatás, Bonhoeffert a helyszínre rendeli a producer. A filmbeli film kulcsjelenete egy útszéli vendéglőben játszódik, ahol két gengszter terrorizálja a vendégeket és a személyzetet. Anthony Hopkins számára különlegesen személyes film ez, nemcsak a főszerepet játssza, de rendezője, írója és zeneszerzője is a produkciónak, feleségének szerepét pedig való életbeli arája, Stella Arroyave alakítja.

1 2 3 4