7 akciófilm, amit egyszer mindenkinek látnia kell

  • 2 hónap ago
  • 6450 Views
  • 2 0
7 akciófilm, amit egyszer mindenkinek látnia kell

A lista teljesen mértékben a mi véleményünk szerint lett összeállítva, szóval nem azt néztük, hogy mi hány pontot vagy százalékot kapott, hanem azt, hogy nekünk mennyire tetszettek!

3. Szemtől szemben (1995)

Szemtől szemben (1995)

Az Al Pacino és Robert De Niro által alakított szuper zsaru és vérprofi bankrabló csatája az akció filmek történetének egyik, ha nem a legizgalmasabbja. Az említett két színészt fantasztikus élmény nézni (mint általában). A rendkívül precíz bankrabló csapat és vezére, életük legnagyobb dobására készülnek és míg ők a legkifinomultabb terveiket szövik, addig a rendőrség sem tétlenkedik és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy elkapják De Niroékat.

2. A túlélő (2013)

A túlélő (2013)

Marcus Lutrell (Mark Wahlberg) és csapata 2005. késő júniusi küldetése az volt, hogy elfogják vagy likvidálják a tálibok hírhedt vezetőjét Ahmad Shah-t. A küldetés közben egy nehéz döntési szituációba kerülnek, olyan helyzetbe, amiből nem jöhetnek ki jól. Választásuk következményeként a tálibok rájuk találnak és elkezdődik a vadászat ellenük. A megtörtént esetet feldolgozó alkotás élethűen mutatja be a Közel-Keleten harcoló katonák életét.

1. A Bourne-ultimátum (2007)

A Bourne-ultimátum (2007)

A tökéletes akciófilm! Lövöldözés, közelharc, epikus autós üldözés és minden, aminek egy akciófilmben benne kell lennie. A Bourne produkciók harmadik része a legjobban sikerült az összes eddigi – lesz ötödik is – közül. Matt Damon játsza a főhőst, Jason Bourne-t, aki ahelyett, hogy tovább bujkálna, visszatér és szándéka nem más, mint kideríteni, hogy ki volt ő, mielőtt mestergyilkost faragtak belőle. Ám nem könnyen kapható bőrére szövetségiek, kiképzett bérgyilkosok és sokan mások vadásznak… Ha megnézitek, kiderül, hogy hiába vagy nem hiába!

Már 64 éves a Tövismadarak lázadó színésznője! Mare Winningham így néz ki napjainkban

//bengur//

1 2