10 elképesztő történet, ami bizonyítja, hogy a sztárok is csak emberek

  • 1 hónap ago
  • 25085 Views
  • 2 2
10 elképesztő történet, ami bizonyítja, hogy a sztárok is csak emberek

A mai kegyetlen világban hányszor tapasztalunk önzetlen kedvességet mások részéről? A jószívűség választás kérdése, amit nemtől, neveltetéstől vagy rangtól függetlenül nyújthatunk. Nem számít, hogy a nevedre felkapják-e a fejüket az emberek vagy sem, egy kedves gesztus mindig jól jön.

9) Jamie Foxx igazi hős lett.

 

Ha egy sztár háza előtt kigyulladna valakinek az autója, vajon mit tenne a sztár? Jamie Foxx nem teketóriázott, hanem azonnal a kocsiba szorult férfi segítségére sietett. Életét kockáztatva mentette meg az embert. A képen a férfi apja látható, aki nem tudta másképp kifejezni háláját a színésznek.

10) Taylor Swift-nek aranyszíve van.

10) Taylor Swift-nek aranyszíve van.

Delaney rákban szenvedett, és egyetlen kívánsága az volt, hogy találkozhasson Taylor Swift-tel. Taylor nem késlekedett, hanem azonnal meglátogatta a lány és a családját. Ez nem sokkal karácsony előtt volt, Taylor mégis az egész napot a családdal töltötte, csináltak szelfit, és a lányt szórakoztatták.

Nem melengették meg a szívedet ezek a történetek? Ez a néhány színész mindenesetre megérdemli az elismerést. Oszd meg ezt a cikket, ha átéltél már  kedves gesztust híres embertől!

//Jana//

A Quinn doktornő két sztárja így néz ki most, 26 évvel a sorozat után

(Forrás: Brightside)

1 2 3 4