10 elképesztő történet, ami bizonyítja, hogy a sztárok is csak emberek

  • 3 hét ago
  • 24768 Views
  • 2 2
10 elképesztő történet, ami bizonyítja, hogy a sztárok is csak emberek

A mai kegyetlen világban hányszor tapasztalunk önzetlen kedvességet mások részéről? A jószívűség választás kérdése, amit nemtől, neveltetéstől vagy rangtól függetlenül nyújthatunk. Nem számít, hogy a nevedre felkapják-e a fejüket az emberek vagy sem, egy kedves gesztus mindig jól jön.

4) Lady Gaga sem érzéketlen.

4) Lady Gaga sem érzéketlen.

Amikor Lady Gaga egy szomorú hajléktalant megpillantott az utcán, adott neki egy virágot és pózolt vele egy kép erejéig. A férfi mentegetőzött, hogy ő bizony büdös, mire Gaga csak annyit mondott, hogy „Ne aggódj, én is”. Nem kell ecsetelnünk, mit érezhetett a férfi ezekben a percekben.

5) Dave Grohl megkönyörült egy csapdába esett férfin.

5) Dave Grohl megkönyörült egy csapdába esett férfin.

Bár nehéz pillanatokat élt át az a két ausztrál bányász, aki egy bányában rekedt, annyi életkedvük még volt, hogy egy iPod-ot kérjenek a Foo Fighters zenéjével, talán azért, hogy nyugodtak tudjanak maradni. Megkapták, amit kértek, Dave Grohl személyes üzenetével: „Szeretném, ha tudnátok, hogy amikor hazajöttök, 2 jegy vár benneteket bármelyik Foo Fighter show-ra bárhol, és két hideg sör. Megegyeztünk?” Felesleges volna leírnunk, mit érezhetett az életveszélyes helyzetben lévő két férfi!

6) Amikor Marcus Cannon meglepi látogatóba ment…

6) Amikor Marcus Cannon meglepi látogatóba ment...

A srác a képen, Cannon oldalán Patriots rajongó, aki egy Lombardi trófeát adott Cannon-nak. Cannon egy meglepi látogatást tett nála a hardware boltban, ahol a srác dolgozott, és elhozta a trófeát, valamint a Patriots dzsekijét, hogy megmutassa neki.

1 2 3 4